Sanna Marin ja Erika Vikman poseerasivat yhteiskuvassa hymyssä suin – pian kommentteihin ilmestyi karu muistutus

Eilen perjantaina (3.2.) vietettiin 40:ttä Emma-gaalaa, jossa juhlittiin jälleen kotimaisen musiikin parhaimmistoa.

Lue myös: Vuoden 2022 Emma-palkinnot on jaettu – katso koko lista voittajista!

Gaalassa nähtiin yllättävän paljon myös musiikkialan ulkopuolelta tuttuja julkisuuden henkilöitä. Yksi heistä oli pääministeri Sanna Marin.

Sanna poseeraasi lukuisissa yhteiskuvissa eri julkkisten kanssa, ja pääministeri julkaisi selfie-kuvia omalle Instagram-tililleen ahkerasti illan aikana.

Erika Vikman oli yksi laulajista, jotka pääsivät samaan yhteiskuvaan Marinin kanssa. Erika julkaisi myös omalla Instagram-tilillään yhteiskuvan, jossa hän poseeraa gaalassa Sannan kanssa iloisissa tunnelmissa.

Vikman on kirjoittanut kuvan yhteyteen ”GRL PWR” sekä aihetunnisteen ”päällikkö”, jolla viitataan pääministeriin.

Julkaisu on saanut jo lähes 9000 tykkäystä ja 175 kommenttia. Useissa viesteissä kaksikkoa ylistetään maasta taivaaseen.

– Kaksi naista, joiden pelkkä olemassaolo ärsyttää itsestään epävarmoja nillittäjiä. Toisin sanoen niin paljon parhautta samassa kuvassa, kirjoittaa eräs.

– Wow mitä bossei ollu liikentees!! toinen hehkuttaa.

– Suomalaiset elää kateudesta!! ihanat naiset, kolmas kommentoi.

Kaikkia Sannan ja Erikan yhteisposeeraukset eivät ole kuitenkaan miellyttäneet. Kommenteista löytyy myös useita negatiivisia viestejä.

– Säälittävää huomion kalastelua, lyttää eräs.

– Räikeän mauton, sanoo toinen.

Eräs kommentti on kiinnittänyt monien huomion, sillä se saanut kymmeniä tykkäyksiä.

– Jotenkin surullista, että nyt siellä kilpaa hyveposeerataan ja nuoleskellaan kulttuurialan persettä, vaikka perusteettomasti tuhottiin monen alan työntekijän elämä tässä männä vuosina. Eikä tämän maan tilanne nyt valitettavasti näin huonoon jamaan ole itsestään vajonnut vaan tämän ”päällikön” johtamana, muuan Heidi niminen somekäyttäjä kirjoitti.

Kulttuurialasta tuli korona-ajan yksi suurimmista kärsijöistä, kun päättäjät sulkivat klubit ja kielsivät kokoontumiset. Asia näyttää kuitenkin jo unohtuneen monilta täysin.

Lue: Pääministeri Sanna Marin järjesti bileet Kerärannassa valituille artisteille – Hallitus ilmoitti aikovansa leikata kulttuurialalta 18,4 miljoonaa – Raivo repesi: ”Tämä ei ole ok”!


Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
10 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit