Onko tämä enää asiallista käytöstä pääministeriltä? – Sanna Marinin julkaisu suututti suuret ikäluokat

Pääministeri Sanna Marin julkaisi Instagram Tarinat-osiossa päivityksen, jota on uutisoitu ja kommentoitu laajasti. Kommentti oli ilmeisesti Marinin vastaus kohua herättäneeseen ”bilerinkiin” ja budjettileikkauksiin Kesärannan yksityistilaisuuden jälkeen.

Instagram: @sannamarin

Lue lisää kohuista tästä:
Seiska: Sanna Marinin bileremmiin lukeutuu useita tunnettuja laulajia – viihtyneet usein jatkoilla Kesärannassa!

Pääministeri Sanna Marin järjesti bileet Kerärannassa valituille artisteille – Hallitus ilmoitti aikovansa leikata kulttuurialalta 18,4 miljoonaa – Raivo repesi: ”Tämä ei ole ok”!

Marin ei ole ennenkään jäänyt sanattomaksi kun häntä on kritisoitu, mutta menikö nyt somepäivitys pääministerille sopivan rajan yli? Kuvassa hän poseeraa sisäpiirin ystävänsä, kansanedustaja Ilmari Nurmisen kanssa. Julkaisuun on liitetty Benjamin Peltosen kappale Boomeri. Kuvassa näkyy kappaleen sanat:
– Hei, boom-boom-boomeri, jäitä hattuun, ota coolimmin.

Boomerilla tarkoitetaan ivailevassa mielessä suurten ikäluokan ihmisiä, jotka suhtautuvat negatiivisesti nuoriin ja teknologian kehitykseen eli ns. kalkkiksia.

On myös pohdittu oliko Marinin julkaisu kuittaus puoluetoveri Kimmo Kiljusen kysymykseen työeläkeindeksin muuttamisesta, joka koskisi erityisesti suuria ikäluokkia.

Kansanedustaja Hjallis Harkimo, 67 (Liike nyt), otti pääministerin viestin henkilökohtaisesti. Hjallis vastasi Twitterissä näin:

– Pääministeri Marin, me boomerit olemme tehneet pitkän päivän tämän yhteiskunnan eteen ja otamme heti coolimmin, kun pääministeri lopettaa velkarallin ja juhlimisen sekä alkaa keskittyä työhönsä eikä imagonsa rakentamiseen somessa.

Twitter: @hjallisharkimo

Nuoret ovat pääosin ihailleet Marinin uskaliaisuutta ja ehkä tässä kalastellaankin nuoria kannattajia. Monet ovat kuitenkin pitäneet Marinin julkaisua nolona ja pilkkaavana.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit