Seiska: Sanna Marinin bileremmiin lukeutuu useita tunnettuja laulajia – viihtyneet usein jatkoilla Kesärannassa!

Sanna Marinin salatut julkkisbileet paljastuivat

Pääministeri Sanna Marinin (sd.), 35, toissa sunnuntaina Kesärannassa järjestetyistä kulttuurialan bileistä nousi kohu, kun Marinin hallinto päätti myöhemmin kulttuurialan 18,4 miljoonan euron leikkauksista. Kohun painostamana Marinin hallinto pyörsi kaikki leikkaukset.

Pian Kesärannan-kohu yltyi entisestään, kun Iltalehti uutisoi, että tapahtuman jälkeen osa vieraista jäi saunomaan viettämään iltaa pääministerin virka-asunnolle.

Nyt horisontissa näkyy astetta suurempi kohu, sillä Seiska-lehden saamien tietojen mukaan toissa sunnuntain saunailta on vain jäävuoren huippu. Lehden mukaan pääministeri on pitänyt Kesärannassa hauskaa tunnettujen julkkisten kanssa kesästä lähtien.

- ILMOITUS -

Seiskan mukaan kovat väitteet ovat tulleet kulttuurialan sisältä. Vinkkaajien mukaan pääministerin luona Kesärannassa olisi ollut osallisena samoja nimiä, jotka olivat kutsuttuna myös viralliseen kulttuuritapaamiseen.

Lue myös: Oijjoi! Sanna Marinin kylpyhuoneen iltarutiinit herättää hämmästystä: ”Ei lähde kerrasta puhtaaksi”!

BILEKUVA

Lisäksi Seiskan jutussa kerrotaan bilekuvasta, jossa Sanna on juhlatuulella kosteilla jatkoilla. Pääministerin rinnalla kuvassa bailaavat popparit Anna Abreu, 31, ja Benjamin Peltonen, 24 sekä Marinin luottoystävä ja eduskunnan musiikkiverkoston puheenjohtaja Ilmari Nurminen (sd.), 30.

Lehden mukaan kuva on otettu syyskuun puolivälissä pääministerin yksityisasunnolla Etu-Töölössä.

Seiskalle kerrotaan myös, että Marinilla on ”bileremmi”, johon kuuluvat edellä mainitut henkilöt.

Lisäksi Pete Parkkonen, Alma sekä Sanni ja hänen rakkaansa, ex-missi Shirly Karvinen ovat Seiskan saamien tietojen mukaan viettäneet Kesärannassa aikaa muulloinkin kuin toissa sunnuntaina.

- ILMOITUS -

Seiskan lähteet kertovat, että Kesärantaan on usein lähdetty jatkoille ravintola Siltasesta mutta myös Tavastia-klubilta.

Lue myös: Kesärannan kotibileistä nousi kohu – Nyt puhuu pääministeri Sanna Marin: ”Tavoite oli vilpitön”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sanna Marin (@sannamarin) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön ABREU (@iamabreu) jakama julkaisu

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön BENJAMIN (@benjaminpeltonen) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Ilmari Nurminen (@nurminenilmari) jakama julkaisu

Juttu korjattu 21.10.2021 klo 20.40: Jutusta poistettu Diandra Floresia koskeva osio. Flores ei ole osallistunut Sanna Marinin juhliin Helsingissä.

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
13 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Toppinen
Toppinen
1 kuukausi sitten

Pääministerillä on ikioma bileremmi. Vai puliremmi? BB-taloksiko se virka-asuntonsa aikoo muuttaa?!

Että näin
Että näin
1 kuukausi sitten

Mitä helvettiä jotkut ex-missit tekevät pääministerin kutsuilla?! Veronmaksajien rahoillako heitä siellä syötetään ja juotetaan?! Koskahan Maisa Torppa, Aitolehti ja kuminaama-Sofia liittyvät joukkoon mukaan?! Kesärannasta on tullut Seiskan pahimpien naamannäyttäjien ikioma biletysmesta!!! Pissis-Sanna pitää bileitä muiden pissisten kanssa, vaihtoon koko eukko ja äkkiä!!! Ei jatkoon!!!

Kuuluuko sulle.
Kuuluuko sulle.
1 kuukausi sitten

Hmm..mitäpä se kun rouva pääministeri oli vastikään niin kiireinen että ei kerennyt edes itse kauppaan? Eväät perheelle tilattiin veronmaksajien piikkiin. Mutta näköjään bileisiin liikenee aina aikaa. Tärkeimmät ensin siis. . ..
Ihmetyttää tämä julkkiskerma joka saapuu paikalle? Eikö tule yhtään hyväksikäytetty olo? Pääministeri kiillottaa tällä vain sädekehäänsä. Voi sitten rauhassa tehdä kyseiselle porukalle lisää leikkauksia, kun on ensin riittävästi juottanut ja syöttänyt.

Susan
Susan
Vastaa  Kuuluuko sulle.
1 kuukausi sitten

Minä en paljoa politiikasta ymmärrä, mutta se, että ensin ilmoitetaan 18.4 miljoonan euron leikkauksista ja seuraavana päivänä yleisen painostuksen johdosta perutaan ne ei anna kovin luotettavaa kuvaa pääministeristä eikä hänen toimintametodeistaan. Ja nyt bilettää kuin alta parikymppinen pissis. Mitähän seuraavaksi? Pakko myöntää, että kaipaan aikaa jolloin maan johdossa oli jämptejä pääministereitä.

Petra
Petra
1 kuukausi sitten

Kuinka voi käyttäytyä kuin vastuuton pissis?Jonkin verran ihmetyttää kuinka virkaasunnosta on tullutkin bilemesta näille öö luokan napatanssijoille ym. Bilesannan kamuille.Normiperheen ovella olis lastensuojelu ihmettelemässä kun äiti vaan bilettää meneen.

Susan
Susan
Vastaa  Petra
1 kuukausi sitten

Juuri näin! Ei sanaakaan lisättävää!!

Pena
Pena
1 kuukausi sitten

Oliskohan aika erota.Näyttää pitävän kaikkia muita alemparvoisena bilesannalla menee melkosen lujaa.Ei todellakaan sopivaa pääminiserin käytöstä saati pienen lapsen äidin surkee yhtälö.Sofialta tollanen olis normia muttei imartelis edes häntä saati tätä ässää.

Sanna 22v.
Sanna 22v.
Vastaa  Pena
1 kuukausi sitten

Lehmä! Turha esittää kilttiä pyhäkoulu tyttöä enää. Huomaa kyllä mistä perheyhteisöstä on lähtöisin. Isän kädestä ois pitänyt antaa jo ajat sitten!!

Kristiina
Kristiina
Jäsen
1 kuukausi sitten

”Jäitä hattuun, boomeri” = turpa kiinni, kalkkis! ” on murrosikäisen puhetta. Siinä meni ainakin ainakin entisen kannattajan ääni.

ursu
ursu
Jäsen
1 kuukausi sitten

Ihmetyttää kyllä, onko tällä ylityöllistetyllä äidillä juuri ollenkaan aikaa lapselleen ja perheelleen, kun bilettää noin reippaasti. Isäkö hoitaa lapsen? Jotenkin oudolta tuntuu.

K
K
1 kuukausi sitten

Ja tilat tarjoaa Suomalaiset veronmaksajat näille juhlijoille..

Ihmetystä riittää
Ihmetystä riittää
1 kuukausi sitten

Ilman maskeja ja pääministeri vielä kätteleekin näitä bilekavereitaan. Todella huonoa esimerkkiä näyttää pääministeri toiminnallaan. Juhlitaanko meidän verorahoillamme?

TL
TL
Vastaa  Ihmetystä riittää
1 kuukausi sitten

No kenempä muittenkaan kuin kansalaisten rahoilla.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: