Kuru Resort hankkeesta paennut Jutta Larm avautui: ”Ihminen imee kaiken energiasi kuiviin”

Seiska-lehti paljasti hiljattain, että yrittäjäpariskunta Jutta ja Juha Larm jättivät Kuru Resort Saimaa Oy:n.

Yli miljoonan euron ely-tuenkin saanut yhtiö ajautui maksuvaikeuksiin, ja se saanut myös jo ensimmäisen maksuhäiriömerkinnänkin.

Seiskan mukaan yrityksen johtoportaassa alkoi joukkopako, kun talousvaikeuksista uutisoitiin lehdessä.

Lue lisää: Seiska: Shokkiuutinen: Jutta Larm jätti maksuvaikeuksiin ajautuneen Kuru Resortin

Nyt yrityselämässä epäonnistumisen läpikäynyt Jutta on julkaissut Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän antaa someseuraajilleen vinkkejä.

– Onko sun elämässä joku asia, joka kuluttaa niin paljon, ettet ehdi siitä palautua? Tai jonka ajatteleminenkin saa sussa aikaan ahdistusta? Jutta aloittaa.

– Yksi asia, mitä voit tehdä, on yrittää vähentää sellaisten asioiden määrää elämässäsi. Jos työ kuluttaa liikaa sun elinvoimaasi, onko mahdollista siirtyä lyhyempään työviikkoon? Tai aloittaa uusi työ? hän jatkaa.

– Tai jos joku ihminen imee kaiken energiasi kuiviin, voitko tavata häntä harvemmin? Tai kenties lopettaa yhteydenpito kokonaan.

- ILMOITUS -

– Koskaan ei ole liian myöhäistä hankkiutua eroon asioista, jotka ottavat enemmän kuin antavat. Mieti, mihin kaikkeen voisit käyttää niistä vapautuneen ajan!

– Entä teetkö tarpeeksi sua lataavia ja palauttavia asioita? Kun muistat ladata akkusi ja teet juttuja, joista nautit, on silloin myös kuluttavien juttujen kestäminen helpompaa. Pienikin muutos voi lisätä hyvinvointia ja elämään voi tulla kauan kaivattua tasapainoa, Larm kirjoittaa lopuksi.

Lue myös:

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]