Seiska: Paikalliset ihmeissään Jutta ja Juha Larmin kohuprojektista: ”Ammottaa tyhjyyttään”!

Yrittäjäpariskunta Jutta ja Juha Larm perustivat vuonna 2019 Rantasalmelle aikuisille suunnatun Kuru Resort Saimaa -lomakeskuksen, joka sai vuosi sitten Etelä-Savon ely-keskukselta yli miljoonan euron tukirahat. Tukea perusteltiin mm. työllistävällä vaikutuksella.

Lue myös: Seiska: Jutta ja Juha Larmin luksushankkeelle miljoonatuki valtion pussista! – Yhtiö ajautunut tästä huolimatta maksuvaikeuksiin

Kohde on saanut myös vuosien aikana paljon ilmaista mainosta, kun hankkeesta on kerrottu niin valtakunnallisissa kuin paikallislehdissäkin. Lisäksi monet eri tunnetut somevaikuttajat ovat mainostaneet luksuslomapaikkaa sosiaalisessa mediassa.

Kohteessa vieraili aiemmin tällä viikolla myös Suomen suosituin somevaikuttaja Sara Sieppi, joka postasi lomakeskuksesta muun muassa näyttävän kylpykuvan Instagram-tililleen.

– Täällä kuuluu hiljaisuus, rauhallisuus ja stressittömyys. Tältä näytti mun täydellinen aamu, Sara mainosti Instagramissa.

Kovasta mainostuksesta ja yli miljoonan euron ely-tuesta huolimatta yritys on ajautunut maksuvaikeuksiin. Tästä kielii myös se, että yhtiö on saanut jo ensimmäisen maksuhäiriömerkinnän.

Tammikuun loppupuolella Kuru Resort Saimaa Oy joutui protestilistalle, sillä yhtiö ei ole maksanut Kontiolle 26 304 euron velkojaan.

Seiskan mukaan myös paikalliset ovat hämmästelleet viime kesänä tyhjillään olevaa lomakeskuksen parkkipaikkaa.

Myös kohteen nettivarauskirja ammottaa tyhjyyttään, eikä asiakkaista ole ruuhkaa, sillä ensimmäinen täyteen varattu päivä löytyy vasta kesäkuulta.

Seiska tavoitti Jutan, joka pyysi ottamaan yhteyttä asian tiimoilta Järvisydämen talousjohtajaan Teemu Vähäsaloon.

Vähäsalo teki Seiskalle kuitenkin tylyt oharit, sillä hän ei vastannut lehden esittämiin kysymyksiin sähköpostitse, vaikka lupasi aiemmin näin tehdä.

Lähde: Seiska

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit