Seiska: Shokkiuutinen: Jutta Larm jätti maksuvaikeuksiin ajautuneen Kuru Resortin

Tuore Seiska-lehti uutisoi, että yrittäjäpariskunta Jutta ja Juha Larm ovat jättäneet talousvaikeuksiin ajautuneen Kuru Resort Saimaa Oy:n.

Kyseinen luksuslomakeskus sai vuosi sitten Etelä-Savon ely-keskukselta yli miljoonan euron tukirahat. Tukea perusteltiin mm. työllistävällä vaikutuksella.

Kohde on saanut myös vuosien aikana paljon ilmaista mainosta, kun hankkeesta on kerrottu niin valtakunnallisissa kuin paikallislehdissäkin. Lisäksi monet eri tunnetut somevaikuttajat ovat mainostaneet luksuslomapaikkaa sosiaalisessa mediassa.

Kovasta mainostuksesta ja yli miljoonan euron ely-tuesta huolimatta yritys ajautui maksuvaikeuksiin. Tästä kielii myös se, että yhtiö on saanut jo ensimmäisen maksuhäiriömerkinnän.

Seiska uutisoi hiljattain, että Kuru Resort Saimaa Oy joutui tammikuun loppupuolella protestilistalle, sillä yhtiö ei ole maksanut Kontiolle 26 304 euron velkojaan.

Seiskan mukaan yrityksen johtoportaassa alkoi joukkopako, kun talousvaikeuksista uutisoitiin lehdessä.

Ensin toimitusjohtaja Tiina Seppänen ilmoitti somessa myyneensä oman osuutensa kohuyhtiöstä, ja jättäneensä samalla pestinsä.

Seiskan penkoessa yhtiön asioita lisää paljastui, että myös Jutta ja Juha jättivät paikkansa yrityksen hallituksessa 18. helmikuuta 2023. Seiska oli esittänyt Jutalle kiperiä kysymyksiä Kuruun liittyen edellisenä päivänä.

Lue myös:


Lähde: Seiska

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit