Vappu Pimiä kiteytti tunnelmia 45-vuoden iästään – ”Päivääkään en haluaisi olla nuorempi”

Juontajasuosikki Vappu Pimiä täytti 45-vuotta. Juhlan kunniaksi Vappu pohti ikäänsä ja kuntoaan. Vappu on ahkera sekä töissä, että harrastuksissaan, mutta kyllä se ikä vaan tuo omat ongelmansa myös hänen arkeensa. Silti Vappu tuntuu olevan tyytyväinen ikäänsä.

”This is 45
Sen jälkeen kun täytin 40, tuntuu että aika on lentänyt, mutta viisaammat ja vanhemmat ovatkin todenneet, että vauhti senkun kiihtyy!Missään nimessä elämä ei ole kääntynyt huonompaan, vaan päinvastoin!

Päivääkään en haluaisi olla nuorempi, mutta kroppa voisi palautua vähän nopeammin, polvi voisi olla vähän paremmassa kunnossa ja mitä näitä nyt on, mutta onneksi edelleen monia asioita voi tehdä kuten juosta, nyrkkeillä, vetää leukoja ja kyykätä”, kertoi Vappu Instagram-julkaisussaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Vappu kertoi myös kuinka kiitollinen on lähipiiristään ja sanoi kiitokset elämälle:

”Suurimman onnen tuovat kuitenkin perhe, ystävät ja mökki, jotka kaikki vaikuttavat eniten niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiin. Unohtamatta kaikkia töitä, joita rakastan ja niihin liittyviä upeita ja inspiroivia tyyppejä!

Elämälle siis kiitos, kippis ja anteeksi, joka on Kari Kanalan hieno lausahdus, joka sopii hänen mukaansa hyväksi ohjenuoraksi hyvään parisuhteeseen, mutta mielestäni myös ihan elämään!”

Lue myös:Huh! Vappu Pimiä kohtasi mökkitiellään näyn, joka sai mysteerimiehenkin järkyttymään

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]