Rosanna Kuljulta pääsi itku, kun hänen suunsa meni ”vinoon” pieleen menneen operaation takia: Varoittaa nyt muita! – KUVA

Somevaikuttaja ja Miss Helsinki -kilpailua pyörittävä Rosanna Kulju, 29, kertoi Instagramissa pieleen menneestä kauneusoperaatiosta, ja varoitti samalla seuraajiaan.

Tarkkasilmäiset Instagram-seuraajat ovat huomanneet missikaunottaren suun lurpsahtaneen ”vinoon” ja asiaa on kummasteltu somessa.

Lue myös: Missikaunotar Rosanna Kulju kertoi Instagramissa uupumuksestaan: ”Ihmisten jatkuva arvostelu ja kyttääminen”

Kaunotar kertoo Instagramin Stories-osiossa saaneensa ihmisiltä kyselyitä, että ”miksi hänen suunsa näyttää vinolta”.

– Miksi mun suu on ’vino’? No, koska mulle yksi hoitaja pari kuukautta sitten pisti botuliinia liikaa ja väärään paikkaan… Arvaatte varmasti, että tämä on mulle tosi arka paikka, kun teen töitä mun kasvoilla, ja toivoisin, ettei asiaa sen enempää puitaisi. Oon itkenyt tätä asiaa niin paljon, etten jaksa enää, Kulju suree Instagramissa.

– Nyt vaan odottelen, että vaikutus lakkaa ja sen jälkeen en ihan heti ole tekemässä mitään pistoshoitoja. En ole muutenkaan pitkään aikaan tehnyt esteettisiä hoitoja muuta kuin paria mesolankaa leukaan kerran neljään kuukauteen leukalinjaan, hän jatkaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Kulju kertoo ettei hän syytä asiasta ketään. Nainen kuitenkin kehottaa miettimään kauneushoitojen tarpeellisuutta ja muistuttaa riskeistä.

– Virheitä sattuu ja se on elämää, jokainen ihminen reagoi myös eri tavalla kaikkiin hoitoihin. Suosittelen olemaan oikeasti varovainen missä teet ja mitä. Mieti tarvitsetko oikeasti sen hoidon ja tiedosta riskit.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROSANNA • GRLGANG PODCASTER • (@rosannakulju) on

Matkusti Italiaan koronahässäkän keskellä

Rosanna matkusti äskettäin Italiaan, vaikka matkustusta tulisi nyt välttää. Rosanna kertoi lähteneensä saapasmaahan koronan aiheuttaman työtilanteen vuoksi.

– Mä olen tullut kahdeksi viikoksi ystäväni luokse Italiaan. Oon tapahtuma-ajan yrittäjä ja tämä vuosi on ollut vähintäänkin kurja keikkojen osalta kaikkien peruuntumisien takia. On pakko katsoa eteenpäin ja miettiä miten tapahtumia voidaan jatkossa järjestää uuden normaalin mukaan, elämän on jatkuttava, Kulju kertoi.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön ROSANNA • GRLGANG PODCASTER • (@rosannakulju) jakama julkaisu

– Tiedostan, että matkustaminen nyt on kyseenalaista. Täällä olen tosiaan ystäväni kanssa kaksistaan hänen asunollaan vuoristossa, suunnitellaan ensi vuoden tulevia työkeikkoja Monacoon ja ihmiskontaktit on aika nollassa verrattuna mitä ne olisi mulla Suomessa. Maskipakko on joka paikassa ja muutenkin noudatan kaikkia annettuja sääntöjä parhaani mukaan.

Lopuksi Kulju vakuuttaa käyvänsä koronatestissä reissunsa jälkeen.

– Kun palaan Suomeen niin noudatan Suomen sääntöjä miten kuuluu toimia reissun jälkeen, tottakai koronatestiin heti ensimmäisenä. Vietän mun kaksi viikkoa täällä meditoiden, töitä tehden ja koitan rauhoittua itseeni.

Alla kuva Rosannasta kävelyllä Italian lämmössä.

KUVA: ROSANNAN INSTAGRAM

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit