Missikaunotar Rosanna Kulju kertoi Instagramissa uupumuksestaan: ”Ihmisten jatkuva arvostelu ja kyttääminen”

Miss Helsinki -kilpailun voittaja ja nykyään koko puljua pyörittävä Rosanna Kulju on avautunut Instagramissa uupumuksesta ja unettomuudestaan.

Kulju vietti viikonloppuaan upeissa Lapin maisemissa, ja piti pientä taukoa somesta rentoutumismatkansa aikana. Tänään Niko Ranta-ahoon yhdistetty Rosanna palasi  takaisin Instagramin pariin.

Kaunotar paljasti kärsivänsä uupumuksesta ja tarvitsevansa useammin sometaukoja.

– Tältä oon näyttänyt aikalailla koko viikonlopun. Aika karua näyttäytyä näin uupuneena täällä somessa, mutta ei munkaan elämä ole aina mitään ruusuilla tanssimista, Rosanna kirjoitti Instagramin tarinat-osiossa.

– Ihmisten jatkuva arvostelu ja kyttääminen, itse itselleni asetetut paineet ja tavoitteet ja siihen päälle vielä kaikki muu. Kaikilla tulee joskus raja vastaan ja mulla se tuli nyt, lepoa ja sitä omaa rimaa vähän alemmaksi.

– Jatkossa meinaan olla vielä tarkempi siitä mitä jaan tänne ja mitä en, jotkut asiat ja ihmiset on vaan liian tärkeitä ollakseen jatkuvan suurennuslasin alla, Rosanna päättää päivityksensä.

Alapuolella upeita kuvia Kuljun reissusta:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROSANNA • GRLGANG PODCASTER • (@rosannakulju) on

Rosanna jatkoi avautumistaan lappikuvien yhteydessä:

– Kiitos pohjoisen miniloma. Oon yrittänyt levätä, olla paljon luonnossa ja tehdä vain niitä juttuja jotka on kivoja.

– Mulla on aika pitkä jakso unettomuutta takana ja se on vaikuttanut tottakai kaikkeen. Oon tällä hetkellä tosi väsynyt ja uupunut, tuun ottamaan vielä enemmän aikaa itselleni nyt syksyllä. Väsymys, itselleni asetetut korkeat tavoitteet ja isot paineet, ihmisten jatkuva arvostelu ja joka asian kyttääminen on nyt johtanut mun kohdalla tähän väsymykseen..

– Nyt rauhallisempaan jaksoon; enemmän päikkäreitä ja kirjoja, vähemmän juhlia ja somea. Onneksi mun ympärillä on ihania ihmisiä ja kivoja juttuja tulossa. Jatkossa rajaan myös enemmän mitä asioita näytän täällä somessa, jotkut asiat on vaan liian tärkeitä ollakseen jatkuvan suurennuslasin alla. Energiaa sun viikkoon!, Rosanna toivottaa.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit