Pääministeri Sanna Marin julkaisi juhlakuvan itsestään syntymäpäivänsä kunniaksi – kunnioittaako Sanna biletyskulttuuria tekstinsä sarvi-rituaalieleellä?

Pääministeri Sanna Marin täyttää tänään 37-vuotta ja Gekkonen julkaisi onnittelut muisteloiden muodossa värikkäälle hallituksen keulakuvalle.

Pääministeri Sanna Marin täyttää tänään 37 vuotta! – muistatko kaikki nämä suurimmat Marin-kohut?

Marin itse julkaisi juhlavan ja nuorekkaan otoksen, jossa hän poseeraa kimaltelevassa bilevaatteessa ja glitter-korviksissa. Marin on ollut kova bilettämään ja ilmeisesti syntymäpäivä kuluu myös näissä merkeissä sillä kuvatekstiin pääministeri on lisännyt metalli ja rock -musiikista tunnetun sarvet-emojin jolla kunnioitetaan rock and roll elämäntyyliä.

– 37 🤘🏼

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sanna Marin (@sannamarin) jakama julkaisu

Instagram-julkaisu on nopeasti kerännyt yli 50 tuhatta tykkäystä ja lukuisat julkisuuden henkilöt ovat innostuneet onnittelemaan Marinia ja ihastelevat samaan tyyliin hänen rohkeuttaa olla se erilainen ministeri.

Hauskin onnitteluviesti tulee kuitenkin nimimerkiltä, joka kertoo välittävänsä onnittelut Italian uintitiimiltä. Onko heillä kenties jotain salaista tietoa tulevasta, sillä he kommentoivat, että ”näytät upealta, rouva presidentti!”

Kuvaa on vahvasti muokattu, eikä ehkä heti tulisi mieleen, että tässä pääministeri. Enemmänkin mielikuvaksi syntyy somevaikuttaja. Mutta kaunis ja rohkea nuori nainen kuitenkin!!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit