Pääministeri Sanna Marin täyttää tänään 37 vuotta! – muistatko kaikki nämä suurimmat Marin-kohut?

Maamme pääministeri Sanna Marin on ollut hyvin julkinen hahmo niin meillä kotimaassa kuin ulkomailla saakka niin hyvässä kuin pahassa.

Sannan pääministeriuran alkuvaiheissa häntä ihailtiin jopa niin korkealla tasolla, että hänet valittiin 100:n vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon ja Time-aikakausilehden kansikuvaan.

Sanna Marinia palvotaan maailmalla – poseeraa nyt Time-lehden kansikuvatyttönä ”Tämä on suuri kunnia”

Suomen nuorin pääministeri täyttää tänään 37 vuotta ja juhlan kunniaksi muistellaan Sanna suurimpia kohuja.

Uusimpana pääministeriä on arvosteltu pieleen menneistä kuvamuokkauksista. Kukapa meistä ei korjailisi somessa filttereillä kuviaa. Mutta menikö Sanna liian pitkälle pääministerinä tässä puuhassa. Jotku sanovat, että uskottavuus otti kovan kolhun.

Oho, Sanna Marinin Instagram-kuvamuokkaus meni pieleen – ”Eihän tuo ole sinun kaulasi!” – Katso nolo moka!

Sanna Marin julkaisi vahvasti käsitellyn selfien – Kuva aiheutti kommenttivyöryn: ”Uskottavuus vähenee!”

Suurin kohu on kuitenkin noussut Marinin bilettämisestä. Etenkin ystävien kanssa tehty bilevideo on levinnyt ja herättänyt kiinnostusta ja huolta pääministerin juhlinnan tasosta.

Marin palkittiin bilevideostaan jopa Kultainen penis -palkinnolla. Syynä tähän on elokuussa julkisuuteen levinnyt kohuttu ”jauhojengin” video, jossa pääministeri tanssi villisti eroottisella latauksella ja nämä olivat perustelut palkinnon saamiseksi.

Pääministeri Sanna Marin palkitaan seksimessuilla Kultainen Penis -palkinnolla – syynä kohuttu bilevideo

Lisäksi kohuihin nousi samaisesta otoksesta ns. jauhojengi, jonka huhuttiin harrastavan laittomia aineita ja Marin joutui tämän seurauksena huumausainetesteihin.

Pääministeri Sanna Marinin ”jauhojengi” -biletysvideolla näkyy epämääräinen valkoinen viiva! – Mistä on kyse?

Pääministeri Sanna Marin kävi huumetestissä puhdistaakseen mainettaan – Tästä syystä testi oli kuitenkin aivan turha

Marin on myös kotibileiden ulkopuolella bailannut ankarasti julkkisten kanssa ja käynyt festareilla lyhyissä farkkushortseissa. Sanna on ollut tuttu näky yöelämässä ja joskus nähty tanssivan arveluttavan läheisissä tunnelmissa muiden julkkisten kanssa.

Olavi Uusivirta kommentoi julkisuuteen vuotanutta videota, jossa hän tanssii intiimisti Sanna Marinin kanssa yökerhossa

Hän piti myös julkkisten juhlat virka-asunnossaan. Pääministeri kutsui joukon artisteja luokseen Kesärantaan ”keskustelemaan” kulttuurialaa puolitoista vuotta kurittaneesta ahdingosta, jota pandemia ja rajoitukset ovat aiheuttaneet. Tarkoituksena oli keskustella musiikkialasta ja sen tulevaisuudesta. Pääministerin bileitä on sittemmin kritisoitu useiden tunnettujen artistien ja muusiikkipiirien toimesta. Tapahtumaa on pidetty SDP:n mainostemppuna artistien kustannuksella.

Marin on varmasti mielipiteitä herättävä ministeri suuntaan ja toiseen. Monet hehkuttavat Marinin vapautunutta roolia pääministerinä ja puolustavat ihmisen oikeutta yksityiselämään miten sitä sitten haluaakin viettää. Sanna bilettäminen on välillä kuitenkin haitannut myös töitä.

Pääministeri Sanna Marin pahoittelee toimintaansa – ”Olisi pitänyt käyttää parempaa harkintaa”

Hienoa on siis, että tämä värikäs persoona on nostanut Suomea maailmakartalle ja sekin suuri saavutus sinänsä. Marinilla on innokas tuki- ja fanijoukko, mutta onko hän enää koko kansan luottamusta nauttiva pääministeri. Jokatapauksessa nostetaan malja rohkealle ja erilaiselle pääministerille Sanna Marinille!

Sanna malliin:

Pääministeri Sanna Marin kertoo millaiset ovat parhaat bileet

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit