Olavi Uusivirta kommentoi julkisuuteen vuotanutta videota, jossa hän tanssii intiimisti Sanna Marinin kanssa yökerhossa

Pääministeri Sanna Marinista levisi tänään netissä video, jossa hän tanssi intiimisti muusikko-näyttelijä Olavi Uusivirran kanssa helsinkiläisessä yökerhossa.

Videolla Olavi näyttää siltä, että hän myös olisi antanut pääministerillä kaulasuudelman. Marin kiisti asian tänään Kesärannassa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

– En kyllä muista, että kukaan olisi minua kaulaan suudellut. Minusta näyttää siltä, että minun korvaani puhutaan, Marin kertoi median edessä.

Nyt Olavi on kommentoi kohua ensimmäistä kertaa omalla Instagram-tilillään.

– Julkisuudessa on esitetty spekulaatioita minun ja pääministeri Sanna Marinin välisen suhteen laadusta. Käsi sydämellä voin vain sanoa niin kuin asia on: olemme ystäviä, eikä välillämme ole tapahtunut mitään sopimatonta. En kommentoi asiaa tämän enempää julkisesti, Uusivirta kirjoitti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Olavi Uusivirta (@olaviuusivirta) jakama julkaisu

Alapuolella kohuttu tanssivideo:

@gekkonen.net Sanna Marin, Finland’s married Prime Minister, dancing drunkenly in a nightclub with an unknown man 🫢 #sannamarin #finland #primeminister #dancing #party #bileet #juhlat #julkkis #gekkonen #drunk #teatteri #pääministeri #neckkisses ♬ original sound – gekkonen.net

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit