Seiska: Niko Ranta-aho järkyttyi – entinen liikekumppani ammuttiin kuoliaaksi kesken Katiska-dokumentin kuvausten

Katiska-jutun pääsyytetyn Niko Ranta-ahon liikekumppani on ammuttu kuoliaaksi Espanjan Aurinkorannikolla noin neljä viikkoa sitten. Tapauksesta on uutisoitu myös espanjan medioissa. Suomessa asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös: Katiska-dokumenttia tähdittävä Niko Ranta-aho tylyttää ”tiettyjä medioita” Instagramissa: ”Vastaanotto ihmetyttää!”

RIKOLLISMAAILMAN KARU TOTUUS

Katiska-dokumentin tuottaja ja käsikirjoittaja Joni Soila vahvisti ampumisen Seiskalle mutta painottaa samalla, että tapaus ei liity Niko Ranta-ahoon. Soila kertoo lehdelle, että Ranta-aho järkyttyi liikekumppaninsa ampumisesta.

– Vielä ei ole edes päätetty, miten ampumisvälikohtaukseen liittyvät pätkät dokumentissa näytetään, Joni kertoo Seiskalle.

– Ammuttu henkilö oli käsitykseni mukaan Nikon liikekumppani yökerhobisneksessä.

– Sarjasta tulee kyllä ilmi, mitä huumekaupan todellisuus on Etelä-Espanjassa. Meno on kovaa, eikä ihmishengellä siellä ole mitään merkitystä. Keskusrikospoliisin yhdysmies kertoo jo dokumentin alussa, että palkkamurhan tyylisiä tapauksia sattuu siellä jatkuvasti. Tänä vuonnakin niitä on ollut jo kymmeniä.

Lue myös: Niko Ranta-aho paljasti Katiska-dokumentissa: ”Annoin Sofialle kuukausirahaa ja maksoin vuokrat!”

TOINEN PÄÄSYYTETTY

Katiska-dokumentti tulee Ruutu+-palvelusta maanantaisin. Dokumentissa tutustutaan tarkemmin Ranta-ahoon ja hänen tekemiinsä rikoksiin. Ohjelmassa paneudutaan yksityiskohtia myöden Ranta-ahon huumebisneksiin sekä yksityis- ja perhe-elämään. Dokumentissa ääneen pääseee myös Katiska-jutun toinen pääsyytetty Janne ”Nacci” Tranberg.

KIRJA

Tranberg mainitsee vionna 2019 julkaistussa kirjassaan Wanted – Suomen etsityimmän rikollisen tarina Kobra nimisen liikemiehen, joka myöhemmin paljastui Niko Ranta-ahoksi.

Lainaus Tranbergin kirjasta:

”Kobra oli liikemies, paino sanalla liikemies. Ei rosvo kuten minä, eikä mikään gangsteri. Kobra oli tyylikäs ja hyväkäytöksinen herrasmies. En luota juuri kehenkään nykyään, mutta tähän kaveriin luotin paljon.”

Lue myös: Katiska-dokumentti: Niko Ranta-aholla on musta lista vihamiehistä – ”Ajattelen heitä joka aamu! En anna listaa poliisille!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niko Ranta-aho (@rawrane) on

Lue myös: Katiska-dokumentti: Niko Ranta-ahon rippipappi muistelee nuorta Nikoa: ”Ei ollut mikään köyhän talon poika”

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit