Katiska-dokumenttia tähdittävä Niko Ranta-aho tylyttää ”tiettyjä medioita” Instagramissa: ”Vastaanotto ihmetyttää!”

Tamperelainen liikemies Niko Ranta-aho, 32, on avannut sanaisen arkkunsa Instagramissa.

Ranta-aho on Suomen laajimman huumevyyhdin, Katiska-jutun toinen pääsyytetty. Ranta-aho on myöntänyt rikoksensa ja hänestä tehty neliosainen true-crime dokumenttisarja Katiska, joka starttasi maanantaina Ruutu+-palvelussa.

Muutamat mediat kirjoittivat Katiska-dokumentin saaneen armotonta kritiikkiä yleisöltä. Nyt Niko on tarttunut aiheeseen Instagram-tarinavideolla.

Lue myös: Katiska-dokumentti: Niko Ranta-aholla on musta lista vihamiehistä – ”Ajattelen heitä joka aamu! En anna listaa poliisille!”

Aluksi Ranta-aho kiittelee kaikista saamistaan positiivisista palautteista, joita hän on enimmäkseen itse saanut. Niko muistuttaa myös että koko tarina on vielä pahasti kesken, sillä sarjasta on vielä tulossa kolme jaksoa.

– On mielestäni liian aikaista ottaa liikaa kantaa vaan pitäisi katsoa kokonaisuutena koska tulevat 3 jaksoa avaa asioita enemmän vakavista asioista, Niko kertoo.

– Ehkä eniten tiettyjen medioiden vastaanotto ihmetyttää, samat mediat ketkä mulle soittelee joka viikko ja pyytää multa lehtijuttuja tai jonku niitten ohjelmiin. Nyt kun mä en oo niitä antanut niin heillä on tietty sanoma.

Lue myös: Niko Ranta-aho avautui Instagramissa: Olen varoittava esimerkki siitä kuinka päihteet voivat ajaa suuriin virheisiin!

Lue myös: Niko Ranta-aho paljasti Katiska-dokumentissa: ”Annoin Sofialle kuukausirahaa ja maksoin vuokrat!”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit