Julkkisnaiset kertovat koskettavasti raskaudesta, synnytyksestä ja lapsen merkityksestä

Muusikko Anna Puu julkaisi kertomuksen Instagramissa esikoisensa ensihetkistä tämän syntymäpäivän kunniaksi:

– 11 vuotta sitten tähän aikaan lilluin Naistenklinikalla ammeessa ja vaikeroin sun isille, ettei ikinä oo sattunut niin paljon mikään. Siitä kahden tunnin päästä kaikki se jäi unholaan kun sain sut syliini.

– Oon siitä onnellinen, että saan sua vieläkin sylissäni pitää, vaikka sun koivet osuu jo maahan. Onnea mun rakas esikoiseni: empaattinen vesipeto, hassutteleva pohdiskelija ja maailman rakastavin isosisko!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu

Juontaja Marja Hintikka paljasti tunnelmat viiden vuoden takaa kun hän oli kuvauksissa raskaana. Rohkaisee myös muistamaan, ettei raskausaika ole kaikille helppoa:

– Tasan 5 vuotta sitten näissä tunnelmissa kuvauksissa.

– Niin hassulta kuin se raskaana ollessa muiden sanomana kuulostaakin, tota masua tulee nykyään välillä ikävä: yritän kuvitella niitä pieniä potkuja, jotka tykittivät mua sisältäpäin ja kertoivat kaiken olevan hyvin. Tunnetta on vaikea muistaa mutta tiedän, että kehoni muistaa. Ihmeellisiä hetkiä, jotka eivät koskaan palaa.

– En silti koskaan kehota ketään ”nauttimaan raskaudestaan”, koska se aika voi olla myös täynnä huolta, kipuja ja epävarmuutta. Silloin on vaikea nauttia. Ja senkin keho muistaa.

– Rauhaa ja lempeyttä siis kaikille raskaana oleville! Mitä ikinä juuri nyt koettekin, se on OK!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Marja Hintikka (@marjahintikka) jakama julkaisu

Juontaja Vappu Pimiä on onnellinen, että on saanut synnyttää. Hän kehuu ihania lapsiaan Instagram-julkaisussaan:

– Oltiin tyttöjen kesken pienellä syyslomaretkellä Tampereella.

– Ja koska mulla nyt tuntuu olevan tätä asiaa, niin kehunpa lopuksi vielä lapsiani. Ollaan pienestä pitäen viety heitä ravintoloihin, matkoille, yms. Ja kyllä, välillä ollaan kannettu heitä niskaperse otteella ulos huonon käytöksen takia!

– Monta kertaa ollaan purtu hammasta ja mietitty, että koska tämä laiva kääntyy ja onko tästä ”kouluttamisesta” mitään hyötyä. Nyt on ihana huomata, ettei työ ole ollut turhaa, vaan sen työn hedelmät alkavat kantaa hedelmää.

– Meillä oli ihan mahtava reissu, tytöt käyttäytyivät todella hyvin ja käytiin monta hyvää keskustelua monesta eri aiheesta. Monta kertaa olin pakahtua ylpeydestä, kuinka mahtavat tyypit olenkaan saanut synnyttää!Olipas ihana syysloma, huomenna taas työt kutsuu!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit