Hjallis Harkimo jyrähti: ”Antakaa sen Sannan olla…”

Väistyvä pääministeri Sanna Marin, 37, ilmoitti eilen keskiviikkona (10.5.) eroavansa aviomiehensä Markus Räikkösen kanssa. Pariskunta avioitui elokuussa 2020, mutta he ovat olleet jo 18 vuotiaista saakka.

Lue myös: Sanna Marin ja Markus Räikkönen: Ero!

Heti erouutisen jälkeen somessa alkoi vilkas keskustelu asiasta. Monet totesivat muun muassa, ettei ”erouutinen tullut yllätyksenä” ja, että ”kulissiliitto kaatui heti vaalien jälkeen”.

Asiaan on ottanut kantaa myös lliikemies ja Liike Nytkin puheenjohtaja Harry ”Hjallis” Harkimo. Harkimo on itse kokenut kaksi avioeroa, minkä vuoksi Hjalliksella on empatiaa Sannaa kohtaan.

– Olen kokenut kaksi avioeroa julkisuus tästä on julmaa tiedän sen. Antakaa nyt sen Sannan olla kyllä sillä muutenkin on vaikeata. Mitä merkitystä sillä on kertooko vaaleja ennen vai jälkeen, Harkimo tviittasi.

Hjalliksen tviitti on saanut sekä kritiikkiä, että kehuja Twitterissä.

– Pääministeri ei saa valita koska on julkinen hahmo ja koska ei. Häät oli mediasirkus, mutta ero onkin nyt yhtäkkiä yksityisasia? eräs kommentoi.

– Erittäin fiksu kannanotto @hjallisharkimo. Puoluekannasta riippumatta surettaa nykypolitiikassa tämä toisten epäonnella riemuitseminen, toinen tviittaa.

Kuka on mielestäsi Suomen kuumin julkkis? Äänestä tästä!

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit