Oho, Olavi Uusivirralta alaston päivitys Sanna Marinin erouutisen jälkeen

Eilen keskiviikkona väistyvä pääministeri Sanna Marin ja hänen puolisonsa Markus Räikkönen kertoi eroavansa. Uutinen ei tullut monellekaan yllätyksenä.

– Olemme hakeneet yhdessä avioeroa. Olemme kiitollisia 19 yhteisestä vuodesta ja rakkaasta tyttärestämme. Olemme edelleen parhaita ystäviä, läheisiä toisillemme ja rakastavia vanhempia. Tulemme vastedeskin viettämään aikaa yhdessä perheenä ja toistemme kanssa. Toivomme, että kunnioitatte yksityisyyttämme. Emme kommentoi asiaa tämän enempää, Sanna ja Markus kertoivat 24 tuntia näkyvissä Instagramin tarinoissaan.


Erohuhut lähtivät liikkeelle jo viime vuonna, kun Sanna vietti kostean ja villin bilekesän ystäviensä kanssa.

Yksi viime kesän kohuista oli Marinin ja laulaja-näyttelijä Olavi Uusivirran intiimi tanssi helsinkiläisessä Teatteri-yökerhossa. Olavi suuteli nettiin levinneellä videolla myös Sannan kaulaa. Pääministeri kiisti suutelun Kesärannan tiedotustilaisuudessa, mutta jokainen voi itse päätellä mitä videolla tapahtui. Olavikin joutui kohun myötä kertomaan julkisuudessa olevansa vain ystävä Sannan kanssa.

Lue myös: Olavi Uusivirta ja Sanna Marin tanssivat intiimisti yökerhossa – Muusikko kommentoi nyt kohua HS:lle: ”Se oli sokki”

Olavi otti ilon irti vedessä

Muutama tunti Sannan ja Markuksen erouutisen jälkeen, harvakseltaan somea päivittävä Olavi julkaisi Instagram-tilillään kuvapäivityksen, josta paljastuu, että muusikko nautiskelee omasta ajastaan hotellin kylpyläosastolla.

– Minä-aikaa Prahassa, Olavi kirjoitti englanniksi Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit