Vesa-Matti Loirin kummityttö Kiti Kokkonen pääsee ääneen uudessa dokumentissa: ”Vesku soitti minulle elämäni vaikeimmassa paikassa”

VESKU – naurun ja surun kulkuri -dokumentissa ääneen pääsee taiteilija Vesa-Matti Loirin läheiset ystävät ja työkaverit. Tarjolla on myös harvinaista arkistomateriaalia vuosien takaa.

Uutuusdokumentissa kuullaan muun muassa näyttelijäkollegoiden Heikki Kinnusen, Vesa Vierikon ja Hannele Laurin ajatuksia koko kansan rakastamasta Veskusta ja tämän urasta.

MTV julkaisi dokumentista trailerin perjantaina 9. joulukuuta. Dokumentissa kuullaan myös näyttelijä, Kiti Kokkosta, joka muistelee ohjelmassa edesmennyttä kummisetäänsä.

Lue myös: IL: Vesku Loirin ystävä kertoo mihin taiteilijan mittava omaisuus hupeni

Vesku vieraili viime vuonna Tanhupallon ohjelmassa. Kuva: MTV3

Lue myös: Vesku Loirista julkaistaan dokumenttielokuva – ääneen pääsee näyttelijän läheiset

Kitin isä, ohjaaja Ere Kokkonen menehtyi vuonna 2008 70-vuotiaana sairauden uuvuttamana. Isän menetys on ollut hänen Kitin elämän vaikeimpia hetkiä.

– Sanoinkin muistopuheessa, että vaikka kummilusikat jäivät saamatta, Vesku soitti minulle elämäni vaikeimmassa paikassa. Kun isäni menehtyi ja oli mennyt hetki aikaa. Juuri oikeaan hetkeen sain puhelun häneltä. Sitä pidän kovin arvokkaana.

– Hän oli tosi lempeä ja lohdullinen. Hänen maailmankatsomuksensa lohdutti minua sillä hetkellä paljon. Tuntui kuin olisin saanut isäni lähemmäs vähäksi aikaa, Kiti muistelee dokumentissa.

Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut MTV Uutisten toimittaja Kari Pyrhönen.

Loiri muistetaan muun muassa legendaarisen Uuno Turhapuro -hahmon näyttelijänä. Kuva: MTV3
Loiri menehtyi syöpään elokuun 10. päivä 77-vuotiaana. Hän oli rakastettu näyttelijä, taiteilija ja artisti. Kuva: MTV3.

VESKU – naurun ja surun kulkuri MTV3:lla ja MTV Katsomossa 17.12. klo 21

Seiska: Vesku Loirin Jenni-tytär epäilee edesmenneen isänsä manageria hämäräpuuhista! – ”Onko asiassa syytä epäillä rikosta”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP, MTV

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit