Vau! Eevi Teittinen poseeraa rohkeissa alusvaatekuvissa

Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen julkaisi Instagram-tililleen kaupallisessa yhteistyössä tehdyn postauksen, jossa hän poseeraa alusvaatteissa.

Eeviä on harvoin nähty yhtä rohkeissa kuvissa. Julkaisun yhteydessä sporttikaunotar puhuu omasta kehostaan.

– Elämän aikana luottamus, ymmärrys ja arvostus omaa kehoa kohtaan on vahvistunut. On paljon, mitä me voidaan tehdä voidaksemme hyvin omassa kehossa. Kuitenkin kaikkein tärkeintä on se, mitä ajattelee ja tuntee omasta kehostaan. Ulkoinen on vain lopulta pelkkää ulkoista kuorta ja se ei pysy samanlaisena ikinä. Oon ollut aina suhteellisen tyytyväinen omaan kehoon, mutta äitiyden myötä se on vahvistunut. Tiedän vieläkin paremmin sen kyvyt ja myös rajat, Eevi kirjoittaa Instagramissa.

Teittinen kertoo päivityksessään, että raskaudesta palautuminen on yksilöllistä.

– Mulle just nyt tärkeintä on viihtyä omassa kehossa muutosten jälkeen. Raskaus, synnytys ja imetys on kaikki olleet ainutlaatuisia ja upeita matkoja, mutta myös muuttaneet kehoa ja omaa sisäistä maailmaa. Sitä katsoo itseään taas lempeämmin ja näkee paljon uutta hyvää.

Eevin ja hänen puolisonsa ex-vapaaottelija Teemu Packalénin yhteinen Ellen-tytär syntyi viime marraskuussa keskosena. Ensimmäiset kuukaudet olivat Eeville ja Teemulle rankkaa aikaa. Nyt Eevi on onnellinen, että vaikeudet ovat takanapäin ja hän voi keskittyä jälleen enemmän myös omaan hyvinvointiinsa.

– Nyt kun Ellenin vauvavuosi on ohi, on mulla myös aikaa eri tavalla pitää huolta itsestäni. Se tuntuu niin superhyvältä taas. Kun pääsee liikkumaan ja panostamaan hyviin ruokahetkiin, vaikuttaa ne positiivisesti yleiseen fiilikseen, Eevi kertoo.

Katso alusvaatekuvat alta. Oletuskuvan oikealla puolella olevasta nuolesta näet lisää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Eevi Teittinen (@eeviteittinen) jakama julkaisu

Mikäli upotus ei näy, katso julkaisu tästä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Eevi Teittinen (@eeviteittinen) jakama julkaisu

Mikäli upotus ei näy, katso julkaisu tästä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit