Vain elämää -ohjelmaa kuvataan taas! – Seiska paljasti ohjelman uudet tähdet!

Suomalaisten suosikkiohjelma Vain elämää palaa syksyllä jälleen televisioon. Satulinnaan muuttaa jälleen asumaan tuttuja suomalaisia eturivin artisteja.

Seiska-lehden mukaan 12. kauden kuvaukset alkavat toukokuussa. Tulossa oleva kausi on all stars -kausi, jossa siis nähdään muusikkoja aikaisimmilta kausilta. Aikaisemmat all stars -kaudet olivat syksellä 2017 ja 2019.

Seiskan lähteiden mukaan syksyllä alkavan Vain elämää -ohjelmaa tähdittää Anna Puu, Chisu, Suvi Teräsniska, Arttu Wiskari, Pyhimys, Jukka Poika, Anna Abreu ja Anssi Kela.

ANNA PUU PÄÄSI SEISKAN KANTEEN

Viimeisillään raskaana oleva Anna Puu kiistää Seiskan uutisen omasta osallistumisestaan sarjaan. Seiska uutisoi tuoreessa paperilehdessä, että Puu suuntaisi äitiyslomalta suoraan Satulinnaan.

Puu kertoo synnyttävänsä samoihin aikoihin, kuvan kuvaukset käynnistyvät.

– Sain ystävältä huolestuneen viestin heti aamusta, että oonko todella menossa Vain Elämää -leirille kaiken keskellä. En tiedä mikä aivopieru tässä on kyseessä, mut siis LOL Mulla on laskettu aika samalla viikolla kun leiri alkaa, laulaja kirjoittaa.

– Nyt halojaa siellä toimituksen päässä! Vaikka Vain Elämää -leireily muuten ois superkivaa, niin eiköhän tää rempan ja muuton tuoma jännitysmomentti just ennen vauvan syntymistä riitä meikäläiselle.

– Tässäpä kaikille onkin erinomainen ja elävä esimerkki siitä, että kaikki mikä painetaan (juoru)lehteen ei pidä paikkaansa, Anna lataa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu

Seiska on saanut myös vihiä, että Vain elämää -ohjelman joulujaksotkin ovat jo työn alla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit