Taideasiantuntija Pauliina Laitinen kommentoi Sanna Marinin eroa: ”kun nainen saa valtaa ja vastuuta…”

Taideasiantuntija Pauliina Laitinen otti kantaa Instagram-tilillään Sanna Marinin ja Markus Räikkösen avioeroon.

Lue Laitisen kirjoitus alta:

-Pääministeri Sanna Marinin erosta oli surullista lukea. Politiikassa on liian tuttua se, että kun nainen saa valtaa ja vastuuta, niin parisuhde on koetuksella. Mielestäni Marin hoiti hienosti koronan ja Naton. Kyseessä oli sentään tuore vaimo ja pienen lapsen äiti. Tällaista pääministeriperheen instituutiota pitäisi tukea, eikä repiä ja riepotella mediassa. Politiikasta jokainen voi olla mitä mieltä tahansa, mutta somekiusaaminen on ala-arvoista. Somettamisen käytössäännöt ja käytöstavat todella vaativat päivittämistä. Hyvät käytökset kunniaan ja lisää hyvän mielen jakamista, kiitos.

Laitsen päivitys on poikinut lukuisia kommentteja:

-Saattaahan tuolla erolla olla jokin yhteys myös siihen kavereiden kanssa bilettämiseen ja epäilyyn siitä että kaikki ei ollu ihan pelkkiä kavereita? Eipä niissä bileissä paljon aviomiestä näkynyt, kommentoi eräs.

-Noh… ”hoiti hyvin” hommansa on vähintäänkin kyseenalaisesti sanottu. Koronatuki italialle (50milj) on yksi esimerkki siitä miten huonosti valtion rahoja jaettiin hamehallituksen toimesta, kirjoittaa toinen.

-Itse en jaa Marinin kanssa vasemmistolaisia arvoja ja monessa kohtaa olenkin jyrkästi eri mieltä hänen kanssaan. En tiedä onko vallalla suora yhteys siihen, että ero on edessä yksityiselämässä, mutta jos kerta aviomies on töissä sijoitusyhtiössä ja vaimo vetää voimakkaasti puoluettansa vasemmalle, niin kyllähän siinä arvopohja on koetuksella, kolmas pohtii.

Lue myös:

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]