Suvi Teräsniska esiintyi ilman vihkisormusta: Erohuhut lähtivät liikkeelle! – Laulaja kertoo nyt mistä on kyse

Seiska uutisoi sunnuntaina, että Suvi Teräsniskan fanit huolestuivat, kun iskelmätähti esiintyi Viking Grace -aluksella ilman vihkisormustaan. Erohuhutkin asiasta lähtivät liikkeelle, mutta Seiskan selvityksen mukaan fanit voivat nyt huokaista helpotuksesta, sillä Suvi on yhä onnellisesti naimisissa miehensä Simon kanssa, eikä käräjäoikeuteen ole jätetty erohakemusta.

Teräsniska kommentoi asiaa eilen myös Instagram-tilillään. Laulaja kertoo Instagramin tarinat-osiossa, että syytä huoleen ei ole.

– Joku huolestunut fani oli kysellyt maamme luotettavimmasta tietolähteestä eli Seiska-lehdestä, että onko Suvi eronnut, kun hänellä ei ollut sormusta sormessa pari viikkoa sitten laivakeikalla, Teräsniska sanoo videoella.

– Minä tiedän yhden vielä piirun verran luotettavamman tietolähteen: minä itse. Minultakin voi tulla kysymään, että miksi sinulla ei ole sormusta sormessa, hän jatkaa.

Suvi painottaa, ettei asiaan liity minkäänlaista draamaa. Hän kertoo myös, ettei hän aina keikalla käytä vihkisormustaan.

– Esimerkiksi Ihmisen poika -rundin ykkössetissä, siinä loppuvaiheessa minulla oli sellainen kirjava mekko, johon kuului vihreä vyö ja kultaiset sormukset. En pitänyt vihkisormustani sormessa, koska se ei passanut niiden kultaisten sormusten kanssa, hän kertoo.

– Minulla oli sama mekko tuolla Viikkarin keikalla, mistä tämä härdelli sai alkunsa.

– Rauhoittukaa ihmiset, kaikki on ihan hyvin, hän rauhoittelee fanejaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suvi Teräsniska (@suviterasniskaofficial) jakama julkaisu

Jos Instagram-upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös: Suvi Teräsniska kertoi ikäviä uutisia: ”Mun ääni on poissa”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit