Suvi Teräsniska kertoi ikäviä uutisia: ”Mun ääni on poissa”

Iskelmätähti Suvi Teräsniska, 33, julkaisi äskettäin Instagram-tililleen päivityksen, jossa hän kertoo joutuvansa perumaan keikkansa sairastumisen vuoksi.

– HUOMIO! Mulla on ikäviä uutisia. Tämän päivän Jyväskylän konserttia joudutaan siirtämään vielä pari viikkoa eteenpäin. Uusi päivä on ma 31.10. Jos uusi päivä ei käy niin lipun voi varmasti palauttaa mut mä en tässä heti osaa sanoa sen yksityiskohdista. Palaan niihin vielä uudelleen, Suvi kirjoittaa ja jatkaa:

– Mun ääni on poissa. Eilinen ilta meni vielä joten kuten ja toivoin yöllistä ihmeparantumista, mutta tiesin että se on aika epätodennäköistä.

– En halua turvautua mihinkään lääkeapuun tässä kohtaa koska kyse on mun tärkeimmästä työkalusta ja sen kanssa en mielelläni ota riskejä.

– Edellisestä vastaavasta peruutuksesta on aikaa yhdeksän vuotta, joten uskokaa tai älkää kynnys tähän on todella korkea.

– En olis uskonut että jotain joutuu vielä siirtämään mut tässä sitä ollaan. Meen nyt hotelliin murjottamaan hiljaa itsekseni ja hoidan itseni kuntoon ens perjantaiksi, laulaja päättää.

Katso Instagram-julkaisu alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suvi Teräsniska (@suviterasniskaofficial) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit