Erohuhujen keskellä vellova kohupari viihtyy erillään: Sofia Belórf esitteli peppuhikeä pukkarissa! – Stefan Therman viihdytti arvovaltaisia vieraita Hangossa!

Sporttinen luksuskaunotar Sofia Belórf julkaisi tänään Instagram tarinat-osiossa videoklippejä, joissa hän esittelee jälleen ylpeänä uusia silikonirintojaan. Sofian koko kroppa oli ”cycling-tunnin” jäljiltä hiestä märkänä.

Lue myös: Villit huhut liikkuu: Sofia Belórf biletti menemään ja räppäsi Niko Ranta-ahosta! – Stefan Therman kyllästyi!?

– Cycling-tunti tällä säällä, hän nauraa videon yhteydessä, jossa hän kuvasi märkää poveaan yläviistosta. Julkaisussa on käytetty myös Instagram-filtteriä.

Instagram: @sofiabelorf

Kohukaunotar julkaisi kuvan myös muodokkaasta märästä takamuksestaan.

– Kivat pehit taas tänään, Sofia kirjoittaa ja osoittaa hikipeffaansa.

- ILMOITUS -

Instagram: @sofiabelorf

Lue myös: Seiska julkaisi kuvan väsyneestä Sofia Belórfista joka haahuili yksin metroasemalla – Kohukaunotar kimpaantui ja reagoi uutiseen somessa: ”Siis kuka näitä kirjoittaa?!”

”MUL ON VALKOST KUN RANTA-AHOL”

Sofia biletti viime viikonloppuna kosteissa merkeissä kaveripiirinsä sekä ulkomaalaistaustaisten räppäreiden kanssa veneessä Hangon satamassa. Bileissä nähtiin myös muun muassa Miss Helsinki -kisan voittanut tummakutri Kelly Kalonji, joka tapailee naimisissa olevaa varakasta miestä. Sofian on-off rakasta Stefan Thermania ei paikalla näkynyt.

Lisäksi netissä leviää videoklippi, jossa Sofia räppää ex-rakkaastaan Katiska-pomo Niko Ranta-ahosta. Videolla esiintyy Sofian liksäksi Guccin poolopaitaan pukeutunut ulkomaalaistaustainen mies. Videolla Sofia fiilistelee ja laulaa rap-biisiä, joiden lyyrikat kuuluivat mm. näin: ”Mul on valkost ku Ranta-ahol. Mul on ambaa ku rastafaril”.

Hieman tämän jälkeen Stefu lisäsi Instagram-tilinsä Stories -osioon lapsuudenkuvan, hän nostaa katiskaa. Kuvan oheen mies on kirjoittanut ”Katiska #0”.

STEFAN THERMANILLA HANGOSSA ARVOVALTAISIA VIERAITA

Kohuliikemies Stefan Therman on viihtynyt lähipiirinsä kanssa Hangossa, ja rankka juhliminen näyttää jääneen miehellä vähemmälle.

- ILMOITUS -

Sofiaa ei Hangossa pariin päivään ole nähty, mutta jääkiekkolegenda Teemu Selänne sen sijaan on pistäytynyt Thermanin Hangon tiluksille, jossa on järjestetty viime aikoina monenlaista grilli- ja pihajuhlaa. Stefu kuvasi Teemua myös Instagram Stories -osioon useamman kerran; ensin tenniskentän laidalla, ja myöhemmin grilliruuan äärellä.

Kaksikko pyöri grillin ääressä, johon tuli häärimään myös kolmas henkilö.

– Tää tuli pilaa meidän lihat, Stefu heitti Teemulle videolla.

– Tää näyttää liian täydelliseltä, niin jonkun pitää vähän niinku tulla sotkee tätä soppaa, Teemu kommentoi Stefanille.

- ILMOITUS -

Sirpa ja Teemu Selänne ovat Stefun hyviä perhetuttuja, ja kuuluisa pariskunta on ennenkin vieraillut Thermanin luona Hangossa.

Voi myös olla, että Stefan on lähettänyt Sofian pääkaupunkiseudulle pois Hangosta kuleksimasta Selänteiden vierailun ajaksi. Merkit näyttävät tosin siltä, että Sofian ja Stefun suhde on ajautumassa karikkoon. Tästä kertoo myös se, että Sofia on lopetti Stefun seuraamisen myös Instagramissa viikonlopun aikana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEFU (@stefutherman)

Lue myös: Sofian salaisuudet: Sofia Belórf lukee Katiska-tuomionsa netistä ja purskahtaa itkuun: ”V*ttu mitä paskaa”!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
52 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]