Sofian salaisuudet: Sofia Belórf avautui villistä sinkkuelämästään, jota hän vietti Lontoossa – Pikaromanssi kuuluisan räppärin kanssa!

Sofian salaisuudet -sarjasta ilmestyi tänään torstaina (30.6) jälleen kaksi uutta jaksoa Discovery+-palveluun.

Kuudennessa jaksossa Sofia Belórf, 32, astelee seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin vastaanotolle, jossa hän avautuu seksuaalisuudestaan ja menneistä suhteistaan.

Sofia kertoo Marjalle muun muassa menneensä naimisiin aivan liian nuorena. Hän avioitui Big Brother -ohjelmasta julkisuuteen nousseen Niko Nousiaisen kanssa vuonna 2012. Belórf oli tuolloin vasta 22-vuotias.

– Menin ihan liian nuorena naimisiin. En kadu mitään elämässäni, en suhteita tai ihmisiä. Olisin ehkä toivonut, että olisin antanut itseni kasvaa aikuiseksi, Sofia kertoo Marjalle.

Sofia paljastaa, että suhde Nousiaisen kanssa oli tylsä. Hän sanoo lähteneensä suhteesta kylmästi. Erottuaan Nikosta Sofia muutti Lontooseen viettämään villiä sinkkuelämää, josta löytyy myös mitä hurjempia huhuja. Näistä ajoista puhuminen ei välttämättä kestäisi päivänvaloa.

Mediatietojen mukaan Sofia osallistui Lontoossa muun muassa UFC-tähti Conor McGrecorin yksityisbileisiin.

- ILMOITUS -

The Sun -lehti uutisoi vuonna 2017, Conor meni ystäviensä kanssa viiden tähden hotelliin, jonka jälkeen paikalle alkoi saapua kauniita naisia, jotka olivat pukeutuneet tuhmiin minihameisiin ja nahkabootseihin. Heidän joukossaan luksushotelliin asteli myös Sofia. Lehden mukaan megatähden bileisiin oli kutsuttu jopa kymmenen vähäpukeista naista.

Samoihin aikoihin Sofia pääsi myös jenkkiräppäri French Montanan musiikkivideolle, jossa hänet nähdään sänkykohtauksessa. Sofia paljastaa sarjassaan, että hänellä oli pikaromanssi kuuluisan marokkolaistaustaisen räppärin kanssa. Sofia oli vielä tuolloin naimisissa Niko Nousiaisen kanssa.

– Kun asuin Lontoossa ja hän oli siellä keikalla, otimme sellaisen uusintatapaamisen, joka oli enemmän sellainen pikaromanssi jos näin voi sanoa, Sofia kertoo.

Belórf väittää jaksossa, että hän ei kuitenkaan haluaisi olla kuuluisan räppärin tyttöystävä.

– Se elämä on niin rajua, mitä he elävät. Heti tajusin, etten ikinä haluaisi olla noin ison räppärin tyttöystävä.

- ILMOITUS -

Sofian salaisuudet: Sofia Belórf syyttää Katiska-pomo Niko Ranta-Ahoa maineensa pilaamisesta: ”Mun julkisuuskuva oli puhdas”

Sofian salaisuudet: Sofia Belórf vuodattaa kyyneleitä ja muistelee haikeana entistä Marbellan-luksuselämäänsä – ”Olin niin onnellinen”

Sofian salaisuudet: EMS-stimulaatiokone saa Sofia Belórfin innostumaan (Gekkonen Studios)

Sofian salaisuudet -sarjan kaksi uutta jaksoa joka torstai Discovery +-palvelussa.

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
11 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]