Sofian salaisuudet: Sofia Belórf vuodattaa kyyneleitä ja muistelee haikeana entistä Marbellan-luksuselämäänsä – ”Olin niin onnellinen”

Sofian salaisuudet -sarjan toisen tuotantokauden kolmas ja neljäs jakso julkaistiin torstaina 23.6. Discovery+-palvelussa.

Kolmannessa jaksossa Sofia Belórf, 32, ja liikemiesrakas Stefan Therman, 35, lähtevät lomalle Espanjan Marbellaan, jossa he yöpyvät hulppeassa ökyhotellissa.

Lue myös: Sofian Salaisuudet: Sofia Belórf lähettää suorat terveiset ex-ystävälleen Martina Aitolehdelle: ”En ymmärrä, miksi minun pitäisi pyytää häneltä anteeksi!”

Sofia kertoo viettävänsä Marbellan lomat lähes aina samassa samassa viiden tähden Puente Romano Resort hotellissa, sillä sen läheisyydestä löytyy kaikki tarvittavat palvelut, kuten ravintoloita, ranta, kuntosaleja, spa-hoitoloita, ja terveyskahviloita.

Kuvakaappaus: Sofian salaisuudet / Discovery+

Herkistyy itkuun hotellin parvekkeella

Myöhemmin Sofia nauttii yksin kuohuvaa hotellihuoneensa parvekkeella, ja herkistyy itkuun.

– Herkistyin tosi paljon, hän selostaa kyyneleet silmissä.

- ILMOITUS -

– Yhtäkkiä tuli sellainen flashback, että mulle tuli sama olo kuin sillon, kun asuin täällä, hän selittää.

– Mä tosi usein katsoin meidän partsilta, ja jotenkin mä olin niin onnellinen, että ihanaa kun asun täällä. Oli sellanen niinku rauha sielussa sillon. En tiedä miksi.

– Sain äsken jotenkin sekunniksi palan sitä samaa oloa, ja sitten tavallaan tuli se herätys, että mä olen vaan lomalla hotellissa, ahhh, Sofia suree.

– Pitää nyt kerätä itseni. Ihmettelee Stefu, että miksi pillitän täällä, Sofia toteaa.

– Tosi outo olo…

- ILMOITUS -

Kuvakaappaus: Sofian salaisuudet / Discovery+

Vierailee vanhoilla kotikulmillaan

Neljännessä jaksossa Sofia vierailee ensimmäistä kertaa entisillä kotikulmillaan Puerto Banuksen -hienostoalueella, jossa hän asui upeassa villassa ex-avopuolisonsa Niko Ranta-ahon kanssa, joka istuu parhaillaan pitkää vankilatuomiota tekemistään huumerikoksista.

– Olen käynyt viime vuosina montakin kertaa Marbellassa lomalla, mutta mä en ole jotenkin pystynyt kertaakaan käymään niillä mun vanhoilla kotikulmilla, missä me asuttiin Nikon kanssa aikoinaan. Mulla on ollut niin ristiriitaiset tunteet, hän selittää.

Kuvakaappaus: Sofian salaisuudet / Discovery+

Seuraavaksi Sofia kävelee ex-kotinsa massiivisen portin edustalle, ja ryhtyy tiirailemaan aidan raosta talon sisälle.

– Meidän elämä oli tosi seesteistä ja ihanaa aikaa, Sofia ryhtyy muistelemaan ja samalla hänen silmänsä kostuvat äkisti.

– Silloin musta tuntui, että Espanja on mun koti ehkä lopun elämää.

Sofia kurkkii entisen kotinsa ikkunasta sisälle nähdäkseen onko paikka vielä samannäköinen.

– Ihan täysin samannäköinen… Sama taulukin näköjään seinällä. Tuntuu niin oudolta, alkaa itkettää, Sofia nyyhkyttää haikeana.

Kuvakaappaus: Sofian salaisuudet / Discovery+

Belórf kertoo yllättyneensä siitä, että häntä alkoi heti itkettää entisen kotinsa edustalla.

– Se oli jotenkin ihan täysin déjà-vu-hetki…

Sofia ryhtyy itkemään vuolaasti, kun hän alkaa puhua siitä, miten hän ei ehtinyt edes hyvästellä kotiaan, sillä nainen luuli vielä palaavansa vielä takaisin Marbellaan.

Niko ja Sofia pidätettiin Suomessa kesällä 2019, eikä Sofia ole tämän jälkeen enää nähnyt vanhaa kotiaan.

– Tää oli mulle rakkain koti mitä mulla on ollut koskaan ollut, parhaimmat muistot…

Sofia kertoo olleensa Espanjassa asuessaan energinen ja motivoitunut.

- ILMOITUS -

– Mä heräsin aikaisin joka aamu ja lähdin lenkille. Mä tein aamupalat, lounaat ja illalliset. Mä tykkäsin siivota, kokata, sisustaa. Sama kodin hengetär ei ole herännyt minussa Suomessa sen jälkeen, Belórf kertoo.

–  Ne oli hyviä aikoja myös silloin meidän parisuhteessa, oli osittain oli tiettyjä ongelmia, mistä olen puhunut. Hänen (Nikon) kohdalla alkoi tulemaan omituista käyttäytymistä… Ei se kuitenkaan oikeasti vaikuttanut meidän perusarkeen mikä täällä oli tosi kiva, Sofia kyynelehti aurinkolasit päässään.

”Tää ei vaan toimi”

Saman jakson lopussa Sofia ja Stefan lähtevät katsomaan Stefun Marbellan Nueva Andalucíassa sijaitsevaa keskeneräistä omakotitaloprofektia. Automatkalla kohteeseen kohupari ajautuu kuitenkin rajuun riitaan, ja perille päästyään Sofia ei lopulta suostu edes menemään katsomaan Thermanin projektia, vaan jää seisomaan kadulle itkuisena.

– Tää ei vaan niinku toimi, Sofia itkee vuolaasti aurinkolasiensa takaa.

– Mä en vaan nää, että miten tää vois tästä niinku muuttua, kun hän ei itse tunne minkäänlaista katumusta omista teoistaan, ja syyllistää muita siitä.

– Stefan osaa olla oikein hurmaava ja ihana, mutta hän ei itse nää omia virheitä ja mokiaan.

– Ymmärrän että ihmiset tekee virheitä, mutta silloin yleensä ollaan nöyriä ja pyydetään anteeksi, mutta hänellä ei ole sellaista. Mulla ei ole aiemmissa suhteissa ollut sellaista, että joku raivoaa, Sofia itkee kameroille.

Kuvakaappaus: Sofian salaisuudet / Discovery+

Hän sanoo myös, ettei näe juuri valoa suhteen tulevaisuudessa, etenkään kun Stefu ei näe omassa käytöksessään mitään väärää.

Samaan aikaan Stefu esittelee keskeneräistä villaprojektiaan toisaalla, ja sarjan kohtaus saa jopa koomisia piirteitä.

Sofian salaisuuksista ilmestyy kaksi uutta jaksoa torstaisin Discovery+-palveluun.

- ILMOITUS -

Lue myös: Sofian salaisuudet: Sofia Belórf syyttää Katiska-pomo Niko Ranta-Ahoa maineensa pilaamisesta: ”Mun julkisuuskuva oli puhdas”

Huh! Sofia Belórf kävi muokkaamassa kasvojaan! – ”En tykännyt kuinka se lähinnä turvotti”

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
24 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]