Sofian salaisuudet: Sofia Belórf syyttää Katiska-pomo Niko Ranta-Ahoa maineensa pilaamisesta: ”Mun julkisuuskuva oli puhdas”

Sofian salaisuudet -sarjan toinen tuotantokausi pyörähti käyntiin Discovery+ -palvelussa torstaina 16.6.

Sarjan toisessa jaksossa sarjan päätähti Sofia Belórf, 32, käy Radio Rockin Korporaation suorassa haastattelussa. Jakso on kuvattu viime helmikuussa.

Sofian on-off rakas Stefan ”Stefu” Therman, 35, hermostuu haastattelusta, joka poiki myös lehtiotsikoita. Sofia suree jaksossa, että median kohuotsikot aiheuttavat kaksikon parisuhteessa useinkin riitoja, jotka johtavat päivien mykkäkouluihin.

Sofia puhuu radiohaastattelussa myös ex-poikaystävästään Niko Ranta-Ahosta, joka viruu parhaillaan vankilassa tekemistään huumerikoksista.

Lue myös: Katiska-dokumentti: Sofia Belórf kertoo dramaattisesta pidätysaamusta: ”Ehdin sanoa Nikolle, että mitä vittua”

Sofia sanoo suoraan, että Ranta-aho on pilannut hänen julkisuuskuvansa. Ex-pariskunta asui muutama vuosi sitten Espanjan Marbellan Puerto Banúksen -hienostoalueella, jossa Niko sai idean huumebusineksilleen.

Lopulta ex-pari pidätettiin Suomen vierailullaan kesällä 2019, ja myös Sofia joutui hetkeksi tutkintavankeuteen. Pariskuntaa epäiltiin muun muassa törkeästä huumausainerikoksesta, ja törkeästä rahanpesusta.

Belórf sai itsekin ehdollisen vankeusrangaistuksen viime keväänä Helsingin käräjäoikeudessa rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Tuomiostaan hovioikeuteen valittanut Belórf on kertonut päässeensä ”henkisesti yli” Katiska-jutusta.

– Mun julkisuuskuva oli puhdas ja hyväkin ennen Katiska-vyyhtiä. Kyllä mä koen, että yksi ihminen on pilannut paljon myös minulta asioita. Mä oon välillä ihan raivona siitä asiasta, miten yksi ihminen voi muuttaa tämän kaiken, Sofia surkutteli radiohaastattelussa.

Lue lisää radiohaastattelusta tästä: Sofia Belórf avautui riitaisasta suhteestaan Stefan Thermaniin, joka tärveli pariskunnan yhteisen kodin – ”Olen se ihminen, joka saattaa lähteä hotelliin!”

Sofian salaisuudet: Sofia Belórf kertoo että Stefan Therman kiinnostui hänestä jo silloin, kun Martina oli raskaana

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
34 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit