Katiska-dokumentti: Sofia Belórf kertoo dramaattisesta pidätysaamusta: ”Ehdin sanoa Nikolle, että mitä vittua”

Liikemies Niko Ranta-ahosta ja hänen hänen johtamasta huumeliigasta kertova Katiska-dokumentti on tulossa pian päätökseensä. Maanantaina Ruutu+-palvelussa ilmestyneen kolmannen jakson nimi on Lopun alku.

Jaksossa pääsee jälleen ääneen kohukaunotar Sofia Belórf.

Niko ja Sofia matkustivat viime vuoden heinäkuussa Suomeen tarkoituksenaan mm. juhlia ystäviensä kanssa Ruisrockissa.

Pariskunta majoittui Turussa luksushuoneistoon, jonka Niko oli vuokrannut, tietämättä kuitenkaan että poliisi oli mikittänyt asunnon.

– Ruisrock oli lopun alku. Siellä meni alkoholia ja huumeita. Se oli aivan katastrofi. Se oli niin katastrofaalinen viikonloppu, että mä lähdin sieltä yksin junalla pois. Se meni niin sekoiluksi Nikon osalta, Sofia kertoo dokkarissa.

Kymmenen päivää Ruisrockin jälkeen Niko ja Sofia viettivät aikaa Ranta-ahon Helsingin Erottajan-asunnossa, mihin poliisi teki rynnäkön aamuvarhain.

– Pidätysaamu oli hyvin dramaattinen. Olimme vielä nukkumassa. Heillä oli ollut meidän asunto ilmeisesti mikitettynä. He olivat tehneet ilmeisesti aikataulun sen mukaan, että olemme molemmat vielä kotona, Belórf kertoo.

– Muistan että se oli sateinen aamu, heidän (poliisien) maiharit natisivat lattiaa vasten. Se kuulosti siltä kuin olisi ollut joku ryöstö. Ehdin sanoa Nikolle, että mitä vittua.

Ranta-aho heräsi Sofian kiroiluun.

– Poliisit painoivat minut rautoihin ja kielsin heitä, että Sofialle ei saa pistää rautoja. Sitä poliisit kunnioitti, Niko kertoo dokumentissa.

– Yksi poliiseista pyysi pakkaamaan tavarani ja ilmoitti, että minua epäillään törkeästä rahanpesusta, Sofia toteaa.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit