Sofian Salaisuudet: Sofia Belórf lähettää suorat terveiset ex-ystävälleen Martina Aitolehdelle: ”En ymmärrä, miksi minun pitäisi pyytää häneltä anteeksi!”

Sofian salaisuudet -sarjan toinen tuotantokausi starttasi kahdella jaksolla Discovery+ -palvelussa torstaina 16.6.

Ensimmäisessä jaksossa Sofia Belórf, 32, käy katselemassa muun muassa asuntoja, sillä hänen ja liikemies Stefan Thermanin, 35, suhde on rakoillut jo pidemmän aikaa. Sofia ei ole kertomansa mukaan kertonut edes Stefulle, että hän käynyt katsomassa salaa omaa asuntoa itselleen.

– Mä aloin miettimään omaa asuntoa, koska on ollut muutamia juhlia, jotka ovat riistäytyneet käsistä ja se on saanut mut miettimään, että olisko se parempi, että mulla olisi oma kämppä, Sofia kertoo kameralle.

Lue myös: Sofia Belórf avautui riitaisasta suhteestaan Stefan Thermaniin, joka tärveli pariskunnan yhteisen kodin – ”Olen se ihminen, joka saattaa lähteä hotelliin!”

Stefu on järjestänyt Belórfin mukaan asunnossa kosteita bileitä, eikä Sofia edes tiedä keitä asunnossa on hänen tietämättään käynyt. Asunto on ollut Stefun järjestämien juhlien jäljiltä epäsiistissä kunnossa ja haissut tupakalta. Kaiken lisäksi Sofian tavaraa on kadonnut teille tietämättömille.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Sofia kertoo, että eroaminen Stefanista ei ole helppoa, sillä kaksikolla on pitkä yhteinen historia.

– Olis ollut helpompi lähteä omille teilleen, jos hän (Stefu) olisi ollut ihan uusi ihminen mulle. Mut jollain hullulla tavalla tuntuu, että me oltais vähän kasvettu yhteen joskus paljon aiemmin. Eroaminen on vaikeeta, Sofia kertoo.

Sofia sanoo olevansa herkkä ihminen, ja jos hänellä on kotona negatiivinen jakso, niin kaikki muutkin asiat tuntuvat rankoilta.

Discovery+

Rikkoi ystävänsä parisuhteen

Myöhemmin samassa jaksossa Sofia ryhtyy pyyhkimään pölyjä asunnossa, ja esittää siivoavansa pariskunnan yhteistä kotia. Heillä käy kerran viikossa myös siivoja.

Sofia löytää kirjahyllystä Fit by Sofia -kirjan, jonka hän kertoo kuuluvan Stefanille.

– Silloin kun minä ja Stefu muutettiin yhteen, niin tää oli Stefulla.

Kirjan ensimmäiseltä sivulla on omistuskirjoitus, joka on suunnattu hänen ex-ystävälleen ja Thermanin ex-puolisolle, hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehdelle, 39.

– Ihmettelin miks sillä on tää. Mä avasin tän ensimmäisen sivun, ja siis…tämä on Martinan kirja. Mä oon antanut tän aikoinaan Martinalle. Voiko olla hirveempää juttua oikeesti, Sofia sanoo.

Seuraavaksi Sofia paljastaa, että Martina on pyytänyt häneltä julkista anteeksipyyntöä.

– Martina oli jokin aika sitten pyytänyt minulta julkista anteeksipyyntöä Tuomas Enbusken podcastissa. En ymmärrä, miksi minun pitäisi pyytää häneltä anteeksi. Hänkään ei ole pyytänyt minulta anteeksi sitä, että hän pahoinpiteli minut, Belórf huomauttaa.

Lue myös: Podcast: Martina Aitolehti avautui suhteestaan Sofia Belórfiin, joka petti ystävänsä: ”Mitä hittoa. Missä on moraali!?”

Martina kävi käsiksi Sofiaan eräillä festareilla Helsingissä vuonna 2017. Julkkisportsari Teemu ”Pastori” Potapoff sai kuitenkin väkivaltaisesti käyttäytyneen Martinan rauhoittumaan tulemalla tilanteeseen väliin. Martina sai myös sakkotuomion ex-ystävänsä pahoinpitelystä.

Sofia ja Martina Aitolehti ovat entisiä bestiksiä, joiden välit tulehtuivat Sofian varastaessa miehen Martinalta. Sofia paljasti jo viime kauden avausjaksossa, että Stefu kiinnostui hänestä jo silloin, kun Martina oli raskaana. Stefulla ja Martinalla on yhteinen Isabella-tytär.

Sofia esitteli jaksossa kirjaansa, jonka hän aikoinaan on lahjoittanut Martinalle:

Discovery +

Mun Martinalle! Olet mentorini, mamma, sisko ja ystävä!!!” Sofia oli kirjoittanut Martinalle kirjansa omistuskirjoituksessa.

Discovery +

Sofia ei usko että hänestä ja Martinasta tulee ystäviä enää tulee koskaan.

– Mutta kyllä mä olen sellainen ihminen, että mä en halua kantaa kaunaa, se vaan kuormittaa mua itseäni. Olen kuitenkin sen verran aikuinen vaikka olenkin häntä huomattavasti nuorempi, niin mä ainakin pystyisin elämään hyvin sovussa hänen kanssaan, Sofia toteaa.

Sofia ei usko, että hänestä ja Martinasta tulee enää koskaan ystäviä. Kuva: Discovery+

Sofian salaisuudet: Sofia Belórf kertoo että Stefan Therman kiinnostui hänestä jo silloin, kun Martina oli raskaana

Sofian salaisuudet discovery+ -palvelussa torstaisin.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
19 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit