Podcast: Martina Aitolehti avautui suhteestaan Sofia Belórfiin, joka petti ystävänsä: ”Mitä hittoa. Missä on moraali!?”

Kohukaunotar Martina Aitolehti vieraili toimittaja Tuomas Enbusken Esbusken hullun paperit -podcastissa. Tänään keskiviikkona (3.11) ilmestyneessä jaksossa Aitolehti avautuu muun muassa petetyksi tulemista.

Martina avautuu ohjelmassa myös ex-kumppaninsa ja lapsensa isän Stefan Thermanin nykyisestä kumppanista Sofia Belórfista. Sofia on aiemmin kertonut omassa tv-sarjassaan, että Stefan ihastui häneen jo silloin, kun Martinan odotti Isabella-tytärtä. Martina ja Stefan erosivat keväällä 2020. Samoihin aikoihin myös Sofia ja Katiska-huumetuomion saanut Niko Ranta-aho erosivat. Pian Sofian ja Stefun suhde tulikin kaikkien tietoon.

– Mä olen sitä koulukuntaa, että kavereiden kumppaneihin ei kosketa. En tiedä, onko se enää nykyään niin, Martina kertoo podcastissa.

– Kuka sut on viimeksi pettänyt henkisellä tasolla? Tuomas Enbuske kysyy.

– Kyllä mä koen, että Sofia ja Stefu keissi oli semmonen. Mä koin joskus olevani Sofian kaveri. Oon mä hänen kaasokin ollut, Martina kertoo.

– Kyllä me ollaan ihan läheisiäkin joskus oltu. Ihminen kenelle olet avautunut omista parisuhdeasioista, ja yhtäkkiä hän on siinä. Kyllä se oli jotenkin semmonen, että mitä hittoa. Miten sä pystyt, missä on moraali. Mitä?! Martina sanoo.

Enbuske kysyy mitä tapahtuisi jos hän kohtaisi nyt Sofian.

– Mä oon mennyt sen yli jo kauan aikaa sitten. Ei siinä ole mitään. Mä mietin itse asian niin, että itse en henkilökohtaisesti pystyisi moiseen. Se syyllisyyden tuntu olisi liian iso ja se tuntuisi liian väärältä.

Martina ymmärtää, ettei rakastumiselle voi mitään.

– Mutta pyyteetön anteeksipyyntö olisi voinut olla tosi tosi paikallaan, Martina kertoo pettyneellä äänellä viitaten Sofiaan.

Tuomas Enbuske kehuu Stefan Thermania, joka on myös vieraillut Enbusken miljonäärit -podcastissa.

– Mun mielestä hän (Stefan) on ihana ihminen. Tosi lämmin ja hyväntahtoinen, Enbuske sanoo.

– On on… mmmm kyllä, Martina hymisee.

– Hänellä oli selkeesti ADHD. Hän on menevä tyyppi sinne tänne, Enbuske jatkaa.

Tuomas kertoo lääkinneensä omaa ADHD:tään kokaiinilla. Myös Stefanilla on ollut historian aikana huumesekoiluja. Hän kysyy Martinalta olisiko hän halunnut viedä Stefun hoitoon.

– Naiset aina haluaa pelastaa miehen, Enbuske sanoo.

– No kyllä. Kyllä, Martina vastaa.

Hyvinvointivalmentaja kertoo, että hänen arvomaailmaansa ei kuulu jäädä vatvomaan vihan ja katkeruuden tunteissa. Vaikka hän on tullut useasti petetyksi elämässä.

– Se on itsetuhoista. Mä rakastan mun elämää ja itseäni niin paljon, että en halua tehdä sitä itselleni, Martina kertoo.

Nyt oli Martina Aitolehden vuoro matkustaa Dubaihin – Kuuma bikinikuva!

Podcast: Stefan Therman avautuu ensimmäistä kertaa kohuotsikoista – ”Ainut asia mikä tuntuu todella paskalta”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
34 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit