Radiojuontaja Shirly Karvinen järkytti tv-katsojat raukkamaisella käytöksellään – pyytää nyt anteeksi

Radiojuontaja ja ex-missi Shirly Karvinen käyttäytyi tuoreessa Selviytyjät Suomi jaksossa törkeästi ja epäreilusti Paul Eliasta ja Sanna Pikkaraista kohtaan.

Karvinen ei ole ylpeä käytöksestään, ja pyytää nyt tuoreissa jaksoissa nähtyä kontenttia  anteeksi Instagram-tilillään.

Tapahtumat ovat saaneet Shirlyn miettimään elämän realiteetit uusiksi.

– Uusimmassa Selviytyjät-jaksossa näytän sellaisen puolen itsestäni, mistä en pidä ollenkaan. Asianomaisten kanssa oon selvittänyt asiat jo aiemmin, mutta koska mun huono käytös on tapahtunut hyvin julkisesti (suositussa tv-ohjelmassa), on mun mielestä kohtuullista sitä myös julkisesti kommentoida nyt kun jakso on ulkona, Shirly kommentoi sometilillään.

- ILMOITUS -

Shirly myöntää, että syyllinen löytyy peilistä.

– Tällä kertaa syyllinen löytyy peilistä. En yksinkertaisesti osannut asettua toisten ihmisten asemaan jotka olisivat sitä kaivanneet, en osannut pitää päätä kylmänä pelin tuoksinassa ja ennen kaikkea syytin muita pelaajia ihan samoista asioista mitä itse saarella tein. Tälle ei ole mitään selityksiä, olen pahoillani erityisesti Paulille ja Sannalle mutta myös katsojille, joita mun käytös ymmärrettävästi ärsytti. Anteeksi.

Aiemmassa Selviytyjät-jaksossa muut kilpakumppanit Eija Kantalonaa lukuunottomatta liittoutuivat Paulia vastaan, ja estivät miestä voittamasta koskemattomuutta. Nyt Shirly myöntää, ettei peli ollut reilua.

– Mun olisi pitänyt pelin ulkopuolella pitänyt pystyä asettumaan Paulin asemaan ja kritisoinnin sijaan fiilistellä hyvää pelaamista, vaikkei samaan liittoon kuuluttu. Tästä kannan täyden vastuun ja hän olisi ansainnut parempaa kohtelua, Karvinen kirjoittaa.

– Kaikkien kilpailijoiden kanssa ollaan väleissä ja olen omaa käytöstäni pahoitellut ja myös anteeksi heiltä saanut. Ollaan erityisesti Sannan kanssa nykyään läheisiä, mikä teki tästä jaksosta erityisen hankalaa katsottavaa. Tässä on minulla hyvä paikka itsereflektiolle ja aion todellakin oppia kokemuksesta, hän jatkaa.

– Peli on todella kovaa ja se näyttäytyi uusimmassa jaskossa rumalla tavalla. En ole omasta toiminnastani ylpeä, mutta matka jatkuu vielä ja toivottavasti pääsen näyttämään itsestäni myös muita puolia.

- ILMOITUS -

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) jakama julkaisu

Selviytyjissä nähtiin hurjaa joukkokiusaamista – Katsojat raivostuivat: ”Tästäkö mallia lapsille?!”

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
9 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Maija Rossi
Maija Rossi
11 päivää sitten

Oli inhottavaa katsoa jakso jossa entinen Missi puukottaa ja puukottaa ja puukottaa selkään toisen fitnesurheilijan kanssa ja nauravat ja pyörittävät silmiään toisilleen,kun kaikki ei mennytkään niinkuin Strömssössö

Petra
Petra
14 päivää sitten

Tulee mieleeni että tuo on pahemman luokan ällötys.Ei oo kun pahan tahtoinen pallinaama.Ehkäpä ei opi ennen kun sanni heittää kadulle.Jeees

Marinaa
Marinaa
17 päivää sitten

Tuli kouluajat mielee..ala asteella just tollasta kiusaamista seläntakana puhumista. Typerää käytöstä aikuisilta

Nyt riittää
Nyt riittää
17 päivää sitten

Mikä helvetin kestojulkkis tästä isopää-Shirlystä oikein on tullut?! Joka paikassa esillä ja äänessä. Millä meriiteillä?! Kertokaa minulle, mitä muuta hän on tehnyt kuin flopannut Miss Universum-kisoissa? Minä en ainakaan välitä häntä nähdä yhdessäkään ohjelmassa! En ole itse tätä ohjelmaa seurannut, mutta tuo kiusaaminenhan kuulostaa aivan uskomattoman törkeältä! Jälkeenpäin on aina hyvä selitellä ja niinsanotusti anteeksi pyydellä ja olla muka pahoillaan, kun vahinko on jo tapahtunut!

Pena
Pena
17 päivää sitten

Eikö noi muut kilpailijat huomaa että sirli on manipuloiva raukka.Olisivat häätäneet ajoissa pois.Kuinkahan siviilissä mahtaa toimia näyttää olevan vailla minkäänlaista sympatiaa.

Anita
Anita
Vastaa  Pena
11 päivää sitten

Olen ihmetellyt jo pitempään tätä ihmistä ja nyt hänen käytös Selviytyjissä oli kyllä silmiinpistävän tökeröä.
Se on niin kun Sanna sanoi, että kilpailu on kuin Usan ressan vaalit, pitää olla sisältä mätä, jos aikoo menestyä. Usan ressan vaaleilta tuo kahden naisen kimppa tuolla Selviytyjissä on vaikuttanut. Toivon voittoa Paulille ja sen jälkeen Heikille. Ei lieroille eukoille millään muotoa, eivät voita mitään kisojakaan koskaan.

Myy
Myy
17 päivää sitten

Älä Sirpa selitä.järkyttävä kiusaaja.Paul on jo voittaja

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Myy
17 päivää sitten

Shirly on pääministerimme bilekavereita. Yhdessä vastustavat kiusaamista. Teot ei sitten aina vastaa puheita. Shirlyllä ei kyllä ole varaa kiusata ketään, surkeasti menestynyt miss Universum kisassa. Tavallinen tytön tyllerö. Eniten olen ihmetellyt Heikin sinisilmäisyyttä. Paul on oikea selviytyjä vaikka Shirly tai Eve junailisivat voiton itselleen.

Ällöttää tämä nainen
Ällöttää tämä nainen
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
11 päivää sitten

Heikki kärsii vielä sinisilmäisyydestään. Menee finaalipaikka oman tyhmyyden takia.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: