Selviytyjissä nähtiin hurjaa joukkokiusaamista – Katsojat raivostuivat: ”Tästäkö mallia lapsille?!”

Selviytyjät Suomi -ohjelman tuore jakso herättää vihaa monissa katsojissa, sillä jaksossa nimeltä ”Huijarin vikaa” nähtiin rajua kiusaamista artisti Paul Elias Uotilaa kohtaan.

Koskemattomuuskilpailussa yksilöpeli muuttuu joukkuepeliksi, kun muut kilpailijat laulaja Eija Kantolaa lukuunottamatta blokkasivat tylysti Paulin mahdollisuudet voittoon, ja pelaavat ex-lumilautailija Heikki Sorsalle varman voiton.

Paul sai kuitenkin suojattua itsensä vielä kolmannen kerran kolikoilla, ja niinpä kiusaajista suurin, eli Viki Eerikkilä joutui jättämään Selviytyjät-leikin kesken.

Paul teki myös mestarillisen esityksen ennen heimoneuvostoa, esittämällä surullista ja masentunutta miestä, joka ”tiesi olevansa lähdössä kotimatkalle muiden äänestämänä”.

Ex-missi Shirly Karvinen ärsyyntyy tulevassa jaksossa Paulin esityksestä, ja pelastumisesta kolikoiden avulla.

Jaksossa hän aloittaa Paulin ankaran henkisen kiusaamisen ja moralisoinnin.

– Sä osaa kyllä tässä pelissä vedota ihmisten tunteisiin ja pelata niillä, harmistunut Shirly jankkaa Paulille heimoneuvoston jälkeen.

– Tein sen verran valkoisia valheita mitä tarvitsin. Pelasin vaan tätä peliä, ja jos he eivät sitä kestä, niin se on heidän ongelma, Paul totesi ja kertoi syytösten tuntuvan pahalta.

Paulin mielestä Shirly tai muut eivät osaa laittaa itseään hänen tai Eijan asemaan.

KATSOJAT RAIVONA

Paulin joukkokiusaaminen on herättänyt voimakkaita reaktiota myös katsojissa, ja netin keskustelupalstoilla sekä somessa aiheesta käydään kovaa keskustelua.

– Aikuiset ihmiset kiusaa yhtä ja liittoutuu yhtä vastaan. Tästäkö mallia lapsille?!, kirjoittaa eräs.

– Pahinta kiusaamista mitä olen nähnyt. Yhtä vastaan liittoudutaan ja pilataan peli. Jopa uhri vaikkakin aikuinen sanoo tuntuu pahalta. Toivottavasti oikeasti nuoriso ei ota mallia. 5 norsua liittoutuu yhtä vastaan joka pärjää.

– Mulla tuli melkein itku kun katsoi miten Paul yritti ja vaan oisi voittanut ja viisi kiusaaja teki kaikkensa ettei pärjää.

– Minkä kuvan se antaa myös tästä Vikistä. Itse koulu-ja työpaikka kiusattuna en voi ymmärtää tälläistä. Paulina olisin vetänyt turpaan heti ensimmäistä joka olisi yrittänyt estää kilpailun. Eihän tuo ole edes mitään kilpailua. Mutta näissähän on käsikirjoitukset miten tehdään, mutta yli meni tuo homma.

KOMMENTOI ASIAA INSTAGRAMISSA

Paul on perannut omaa Selviytyjät-matkaansa Instagram-tilillään.

Katsojat ovat olleet yhteydessä muusikkoon, ja ottaneet kiusaamisen esille.

– Mä oon vähän kahtiajakautunut tässä asiassa. Tietyllä tapaa joo, se mitä siellä tapahtui täytti kyllä kiusaamisen kriteerit, hän kertoi Instagram Stories -osiossa.

– Oli se peli tai ei, niin mua kohtaan käyttäydyttiin aika tylysti moneen otteeseen. Mua syytettiin semmosista asioista mitä mua kohtaan itse tehtiin, ja mua jäädytettiin pois porukasta.

Hän myöntää, että kokemus oli rankka.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön (@pauleliasmusic) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit