Sara Sieppi esittelee ökylaukkujaan köyhässä Afrikan maassa – Ei kannattaisi!

Somevaikuttaja Sara Sieppi, 31, matkusti joululomalle Afrikan Namibiaan yhdessä poikaystävänsä, jalkapalloilija Pyry Soirin, 28, kanssa.

Soirilla on sekä Suomen että Namibian kansalaisuus, ja hänen perhettään asuu Afrikassa.

Gekkonen uutisoi kyyhkyläisten yhteisestä Afrikan-reissusta jo 18.12.

Lue myös: Sara Siepillä on edessä erilainen joulu: Matkusti Afrikkaan Huuhkajat-pelaajan kanssa! – Kuvat

Ilmeisesti Pyry halusi viedä missikaunottarensa näytille afrikkalaisille sukulaisilleen.

Tätä varten Sieppi on tietysti ollut tyylikkäänä reissussa, niin kuin aina, ja ottanut mukaansa seksikkäitä vaatteitaan ja luksuslaukkujaan.

Tämä saattaa tosin olla iso riski köyhässä Afrikan maassa.

Namibia ei ole matkakohteena turisteille turvallisimmista päästä. Maan matkustustiedotteessa varoitetaan ryöstöistä, joita kohdistuu etenkin varakkaan näköisiin turisteihin, joihin Sieppikin lukeutuu.

Namibiassa teräaseilla uhkailut ovat arkipäivää. Merkkilaukkuja ja muita ökykalliita tavaroita ei kannata kohteessa liiemmin esitellä, jos haluaa selviytyä matkalta kotiin ehjin nahoin, ilman ryöstetyksi tulemista.

Olisko Sara unohtanut lukea Namibian matkustustiedotteen? Ex-missi on nimittäin esitellyt tuoreissa Namibiassa otetuissa somekuvissaan muun muassa Balenciagan kallista laukkua. Sieppi on siis tietämättään saattanut asettaa itsensä ja miehensä vaaraan luksuselämäntyylillään.

Ulkoministeriö kehottaa Namibiaan matkustavia jättämään kaikki arvotavarat hotellin turvalokeroon.

”Varkauksia tehdään myös päiväsaikaan, joten aina ulkona liikuttaessa on syytä säilyttää varsinkin rahat, passi ja matkapuhelin varkailta näkymättömissä.

Arvotavarat tulee jättää hotellin turvalokeroon. Tärkeimmistä asiapapereista kuten passista on hyvä ottaa kopiot ja säilyttää ne erillään alkuperäisistä tai kuvata ne matkapuhelimeen. Mikäli joutuu varkauden kohteeksi, siitä on ilmoitettava paikalliselle poliisille matkavakuutusta varten.” tiedotteessa kerrotaan.

Kuva: AOP

Sara on päivittänyt Instagram-tiliään ahkerasti matkaltaan, ja somepäivitysten perusteella pariskunta on yöpynyt useissa eri hotelleissa ja bongannut safarilla mm. villieläimiä, kuten norsuja, kirahveja ja sarvikuonoja.

Tuoreimpien julkaisujen mukaan Sara ja Pyry ovat matkustaneet Namibiasta Etelä-Afrikan pääkaupunkiin Kapkaupunkiin, jossa on muutaman vuoden ajan ollut havaittavissa valkoihoisten vainoamista.

Saran Afrikan-reissusta ei ainakaan puutu jännitystä.

Pari päivää sitten Sara julkaisi näyttävän kuvan aavikolta, jossa hän poseeraa upeana Balenciagan laukun kanssa. Pyryä ei näy kuvassa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, katso kuva tästä linkistä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, katso kuva tästä linkistä.

Luksusmatkailuun tottuneelle Sara Siepille tämä oli liikaa ja ei säväyttänyt – ”aika perus” ei kuvaisi ehkä kaikkien Afrikkakokemusta

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
14 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit