Luksusmatkailuun tottuneelle Sara Siepille tämä oli liikaa ja ei säväyttänyt – ”aika perus” ei kuvaisi ehkä kaikkien Afrikkakokemusta

Entinen missi ja nykyinen yrittäjä Sara Sieppi, matkusti Afrikkaan rakkaansa jalkapalloilija Pyry Soirin kanssa. Pyryllä on perhettä Afrikassa ja tietysti herättää kiinnostusta menikö Sara näytille sukulaisille?

Lue myös: Sara Siepillä on edessä erilainen joulu: Matkusti Afrikkaan Huuhkajat-pelaajan kanssa! – Kuvat

Saran matkakuvat ja videot ovat upeasta Afrikan luonnosta, jota pohjoisen tyttö on päässyt hämmästelemään safarilla. Tämä liikutti naisen ihan kyyneliin: ”Eilen oli yks ikimuistoisimmista päivistä koskaan!!😭❤️” Ja ei ihmekään sillä videolla näkyy niin paljon Afrikan eläimiä, joiden näkemisestä haaveilemme vain luontodokumentteja katsoessa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Luksuselämään tottunut sometähti ei kuitenkaan ollut kovin vaikuttunut paikallisesta hotellista ja sen hintatasosta. ”Maisemat olivat upeat, mutta huone aika perus ja ei mielestäni mitenkään 200 euron arvoinen”, kertoo Sara Instagram-tarinassaan. Sara kuitenkin oli hyvinkin tyytyväinen siisteyteen kaikissa majoituskohteissa: ”Plussaa täällä se, että kaikissa mestoissa on todella siistiä!”

Reissussa ei ilmeisesti ole vielä ollut suurempia haasteita kuin hintaharmitus ja pieni tapaaminen paikallisen pikkupedon kanssa. ”Yks pieni skorppari oli kiinni verhoissa, mutta muuten selvittiin vähällä”, Sara paljastaa reissukokemuksestaan.

Mutta mitäpä oli nykyaikana sometähtösen matkailu ilman kunnon poseeraamista ”safarivetimissä” maasturin edessä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Pyry Soiri on myös päivittänyt someaan samoilla maisemilla. Pyry kertoo olevansa toisessa kodissaan: ”Home away from home”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pyry Soiri (@hidipo) jakama julkaisu

Lue myös: Iholla-sarja jatkuu taas: Sara Sieppi hehkuttaa poikaystäväänsä, Piritta Hagman itkee eroaan… – Katso uusi traileri

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit