Eeva: Pääministeri Sanna Marin avautui yksityisyytensä menettämisestä: ”Ihmiset ottavat kännykkäkuvia ja jakavat niitä eteenpäin”

Sanna Marin avautui Eeva-lehden haastattelussa, miten hän joutuu tasapainottelemaan työnsä ja yksityiselämänsä välillä.

Pääministeri Sanna Marin, 36, paljasti tuoreen Eeva-lehden haastattelussa millaista on elää pääministerinä sekä vaimona ja äitinä.

Sanna suree haastattelussa miten raskasta on ollut menettää oma yksityisyys. Hän on jatkuvan tarkkailun alla työnsä vuoksi. Marin kuitenkin hyväksyy, että julkisuus kuuluu hänen työnsä luonteeseen. Turvamiehet seuraavat pääministeriä kaikkialle.

– En usko, että siihen ikinä tottuu, mutta ajattelen, että se kuuluu työn luonteeseen ja se on vain kestettävä. On hyvin hankala elää normaalia elämää, Marin kertoo Eeva-lehdessä.

- ILMOITUS -

Pääministeri ei saa olla rauhassa vapaa-ajalla, sillä hänen liikkeitään tarkkaillaan herkeämättä.

– Kun liikun julkisilla paikoilla, ihmiset ottavat kännykkäkuvia ja jakavat niitä eteenpäin sosiaaliseen mediaan ja lehdistölle.

Marin jakaa silti myös itse arkeaan esimerkiksi Instagram-tilillään. Hän on onnistunut myös luomaan tietynlaisen imagon somen avulla.

– Olen pääministeri mutta myös Sanna, joka elää 36-vuotiaan naisen tavallista elämää. En mene edellisten pääministereiden muottiin, ja sitä on joidenkin vaikea hyväksyä.

Marin meni naimisiin pitkäaikaisen miesystävänsä ja lapsensa isän Markus Räikkösen kanssa elokuussa 2020. Pariskunnalla on vuonna 2018 syntynyt Emma-tytär. Perhe asuu pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa.


Lähde: Eeva

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: