IL: Sampo Kaulanen sai Business Finlandin 100 000 euron koronatuen – jakoi saman verran osinkoja! – Kyläkauppias raivoaa nyt somessa: ”V*ttu jättäkää mut rauhaan”

Kyläkauppias Sampo Kaulanen avautui Instagramissa Iltalehden uutisesta, jossa ruoditaan kyläkauppiaan jakamia osinkoja.

Jounin Kauppa sai huhtikuussa Business Finlandin 100 000 euron koronatuen. Nyt IL uutisoi että kyläkauppias jakaa omistajilleen samansuuruiset osingot.

Kaulanen raivosi uutisesta Instagramin Stories-osiossa.

– En pysty uskomaan, että joudun perustelemaan näitä. Minulla on perhe ruokittavana ja lainoja lyhennettävänä, ja on tässä putiikissa muitakin omistajia kuin meikäläinen.

– Tuloveroja maksettiin 100 tonnia ja 1,2 miljoonaa palkkoihin. Koronasta huolimatta en ole investoinut koskaan näin paljon, riskillä vedetään, kyläkauppias kertaa.

Sampo kertoo että osinkojen nostosta on tehty mediassa iso synti. Kyläkauppias kertoo tehneensä vuosia töitä osinkojen eteen.

– Onneksi on räävitty kymmenen vuotta, että on jotakin mitä nostaa osinkoina ja sitten lehdistö haluaa tehdä siitä jonkun käänteentekevän jutun.

– Vittu, saatte raiskata mut vaikka päivänvalossa tonne pusikkoon, en nöyrry tollaiseen. Jättäkää mut rauhaan, Sampo puhisee kiukusta videolla.

– Toki kai se on sit otettava kunniana et ton kokonen lafka hyökkii kimppuun koko koneistollaan, Sampo kirjoittaa myöhemmin Instagramissa.

Monet hyvällä taloudellisella pohjalla olevat yritykset ovat luopuneet suurista Business Finlandilta saamista koronatuista, median tehneen tapauksista numeron.

Sadantuhannen euron koronatuen ovat palauttaneet muun muassa Isojoen Konehalli, Minna Parikka Shoes sekä Huutokauppakeisarina tunnettu Aki Palsanmäki ja hänen vaimonsa Heli Palsanmäki.

Kaulanen ei vaikuta siltä, että hän olisi palauttamassa tukirahoja takaisin.

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit