Salkkarit-tähti Vivi Wahlström avautui Jasmin Voutilaisen kuoleman jälkeisestä ajasta: ”Näiden töiden teko tällaisena aikana tuntuu väärältä”

Vain 27 vuotiaana kuolleen Salatut elämät -näyttelijä Jasmin Voutilaisen, 27, kuolema on järkyttäny suomalaisia, ja monet ovat jättäneet surunvalittelut tähden Instagram-tilille.

Nyt Jasminin kollega, Vivi Wahlström kertoi Instagramissa tuntemuksiaan suru-uutisen jälkeen. Vivi myöntää, että sarjassa näytteleminen on ollut haastavaa ja rankkaa viime päivinä.

– Tänään töihin meneminen ja siellä oleminen on tuntunut todella vaikealta. Pää ja koko mieli ovat täysin sumussa. Tuntuu, että mistään ei saa tartuttua kiinni, eikä mihinkään pysty keskittymään ja koko muu maailma vaan vilisee ympärillä. Näiden töiden teko tällaisena aikana tuntuu suorastaan väärältä, Vivi kertoi Instagramin Stories-osiossaan.

– Jasmin, sinä upea ja kaunis sielu lepää rauhassa, hän jatkoi.

Jasmin näytteli Salatuissa elämissä Aino Kaukovaaran roolia vuosina 2018-2022. Hän jäi suosikkisarjasta sairauslomalle viime vuonna.

Vaikeasta masennuksesta kärsinyt Jasmin puhui avoimesti mielenterveysongelmistaan sosiaalisessa mediassa. Jasmin joutui myös somekiusauksen kohteeksi.

Jasminin kuolemasta uutisoitiin viime sunnuntaina (19.3.).

Lue myös: Erika Vikman kommentoi Jasmin Voutilaisen kuolemaa: ”Somekiusaaminen yhdistettynä masennukseen voi viedä pimeään paikkaan”

Lue lisää: IL: Salkkareista tuttu Jasmin Voutilainen, 27, on kuollut

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]