Jasmin Voutilainen, 27, jakoi surullisen Instagram-päivityksen ennen kuolemaansa

Iltalehti uutisoi tänään, että Salatut elämät -sarjasta tunnettu näyttelijä Jasmin Voutilainen, 27, on kuollut.

Pitkään vaikeasta masennuksesta kärsinyt Voutilainen kertoi avoimesti vielä voinnistaan torstaina ja perjantaina Instagramissa.

Lue myös: IL: Salkkareista tuttu Jasmin Voutilainen, 27, on kuollut

– Oon oikeesti ihan poikki! Jos mielenterveysongelmat hellittää hetkeksi, niin eiköhän ole virusperäinen angiina vuorossa. Voi himpskatti mä sanon, Jasmin kirjoitti torstaina (16.3.) Instagram-tilinsä Stories-osiossa ja toivoi juustosipsien helpottavan olotilaansa.

Jasmin julkaisi sometilillään myös videon, jossa hän kertoi avoimesti mielenterveysongelmistaan.

– Lyhyesti kerrottuna mulla on ollut posttraumaattinen stressihäiriö, ahdistuneisuushäiriö, keskivaikea tai vaikea masennus. Näiden kanssa pitäisi pärjätä. Varmasti on kohtalotovereita siellä.

Näyttelijän viimeiseksi somepostaukseksi jäi tiettävästi Instagram Stories-päivitys, jonka hän julkaisi perjantaina (17.3.). Päivityksessä hän kertoi saaneensa paljon tsemppiviestejä seuraajiltaan.

– Mun inbox räjähti ton eilisen ”avautumisen” myötä. Tavallaan oon iloinen, että sain niin paljon tsemppiviestejä, jotka lämmittää mieltä. Ja vertaistukea, mutta samalla oon helvetin surullinen siitä, missä jamassa Suomen mielenterveyshuolto on. Ihmiset voi selvästi pahemmin kuin aikoihin, eikä resurssit riitä hoitamaan kaikkia, Jasmin kirjoitti.

– Pitäkää siis huolta toisistanne. Jos oot pitkään miettinyt, että pitäisi kysyä kaverilta, mitä sille kuuluu, niin tee nyt heti, hän jatkoi.

Alapuolella Gekkosen ottama kuvakaappaus Jasminin perjantaisesta Instagram-tarinasta, joka jäi hänen viimeiseksi somepäivitykseksi.

Lue lisää: Mielenterveysongelmista kärsivä Jasmin Voutilainen avautui somessa: ”Oon ihan poikki!”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit