Erika Vikman kommentoi Jasmin Voutilaisen kuolemaa: ”Somekiusaaminen yhdistettynä masennukseen voi viedä pimeään paikkaan”

Iltalehti uutisoi tänään sunnuntaina (19.3.), että Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jasmin Voutilainen menehtynyt vain 27-vuotiaana.

Lue lisää: IL: Salkkareista tuttu Jasmin Voutilainen, 27, on kuollut

Masennuksesta kärsineen Voutilaisen kuolema on tullut järkytyksenä monille, ja Jasminin Instagram-tilin viimeinen kuvapostaus on täyttynyt seuraajien ja ystävien lähettämistä sadoista surunvalitteluista ja viesteistä.

Myös laulaja Erika Vikman on surenut Voutilaisen poismenoa omalla Instagram-tilillään. Erika julkaisi hetki sitten Instagramin Stories-osiossa kuvan Jasminista. Asiasta uutisoi ensin Metropoli.net.

– Tää on sydäntäsärkevää. Lepää rauhassa Jasmin, Erika Vikman kirjoitti kuvan yhteydessä.

Erika on Jasminin tapaan joutunut itsekin kestämään paljon ulkonäköön kohdistuvaa somekiusausta ja kritiikkiä sosiaalisessa mediassa, joten aihe koskettaa luonnollisesti myös Erikaa.

Jakamassaan Instagram Stories -postauksessa Erika muistuttaa mitkä seuraukset kiusaamiselle saattaa pahimmissa tapauksessa olla.

– Somekiusaaminen ja jatkuva ulkonäkökritiikki yhdistettynä masennukseen ja ahdistukseen voi viedä todella pimeään paikkaan. Muistutuksena jokaiselle somekiusaajalle, Erika lataa.

Jasminin kuolinsyytä ei ole toistaiseksi kerrottu julkisuuteen, joten Erikan ulostulo on tästä syystä hieman erikoinen.

Erika poisti Instagram-tarinapäivityksensä myöhemmin.

Vakavasta masennuksesta kärsinyt Jasmin on puhunut avoimesti mielenterveysongelmistaan, jonka vuoksi hän joutui olemaan pitkiä aikoja myös sairauslomalla.

Lue lisää aiheesta:

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
15 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit