Sara Chafak kommentoi Jasmin Voutilaisen äkillistä kuolemaa: ”Toivottavasti tämä herättäisi keskustelua, miksi julkkiksia saa arvostella mielen määrin ilman seurauksia”

Näyttelijä Jasmin Voutilaisen kuolemasta uutisoitiin sunnuntaina (19.3.). Salkkarit-tähti menehtyi vain 27-vuotiaana.

Lue myös: IL: Salkkareista tuttu Jasmin Voutilainen, 27, on kuollut

Vakavasta mielenterveysongelmista kärsinyt Jasmin on puhunut avoimesti masennuksestaan sosiaalisessa mediassa. Jasmin joutui myös somekiusauksen kohteeksi. Tämä on saanut monet julkkikset olettamaan, että Jasmin olisi päätynyt riistämään oman henkensä.

Aiemmin muun muassa Erika Vikman kommentoi Voutilaisen poismenoa.

– Somekiusaaminen ja jatkuva ulkonäkökritiikki yhdistettynä masennukseen ja ahdistukseen voi viedä todella pimeään paikkaan. Muistutuksena jokaiselle somekiusaajalle, Erika latasi.

Lue myös: Erika Vikman kommentoi Jasmin Voutilaisen kuolemaa: ”Somekiusaaminen yhdistettynä masennukseen voi viedä pimeään paikkaan”

Jasminin kuolinsyy ei ole kuitenkaan tiedossa, ja omaiset kertovat asian julkisuuteen aikanaan jos he tähän ratkaisuun päätyvät.

Nyt ex-missi Sara Chafak on kommentoinut asiaa omalla sometilillään. Myös Chafak näyttää olettavan, että Jasmin olisi päätynyt tekemään sen kaikkein pahimman ratkaisun somekiusauksen ja masennuksen myötä.

- ILMOITUS -

Sara julkaisi oman Instagram tarinoissaan kuvakaappauksen Iltalehden uutisesta, jossa kerrottiin Salkkarit-näyttelijän kuolemasta.

Kuvakaappauksen yhteyteen Chafak kirjoitti:

– Toivottavasti tämä herättäisi keskustelua siitä, miksi julkisuudessa olevia henkilöitä saa arvostella mielen määrin ilman seurauksia. Tää on niin väärin. Lepää rauhassa Jasmin.

Lue lisää: Mielenterveysongelmista kärsivä Jasmin Voutilainen avautui somessa: ”Oon ihan poikki!”

- ILMOITUS -

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]