Rosanna Kulju julkaisi sokkipäivityksen: Joutuu sydänoperaatioon – ”Jännittää ihan huolella”

Miss Helsinki -kisan voittaja ja koko yhtiön omistava somevaikuttaja Rosanna Kulju, 29, paljasti Instagramissa joutuvansa sydänongelmiensa takia katetriablaatio-toimenpiteeseen. Rosanna kärsii rytmihäiriöistä, toimenpiteellä pyritään poistamaan rytmihäiriöt.

– Tämän viikon perjantaina mulle tehdään sydämen katetriablaatio ja voin kertoa, että jännittää ihan huolella, Kulju kirjoittaa Instagram-tilillään.

Lue myös: Rosanna Kuljulta pääsi itku, kun hänen suunsa meni ”vinoon” pieleen menneen operaation takia: Varoittaa nyt muita! – KUVA

– Vaikka kyseessä onkin ns. rutiinitoimenpide, joka tulee rauhoittamaan mun rytmihäiriötä, joka häiritsee mun elämää, niin itse toimenpide jännittää mua luonnollisesti aika paljon, hän kertoo.

– Samaan aikaan jotenkin oon vielä enemmän kiitollinen kaikesta, mitä mulla on ja siitä, että saan olla terve. Siitä että aurinko nousee joka päivä ja siitä että mulla on parhaat ihmiset ympärillä.

Lue myös: Missikaunotar Rosanna Kulju kertoi Instagramissa uupumuksestaan: ”Ihmisten jatkuva arvostelu ja kyttääminen”

Lue myös: Niko Ranta-ahoon yhdistetty missi Rosanna Kulju julkaisi rehellisen bikinikuvan ja kertoo muuttavansa elämäntapojaan: ”Oon päättänyt olla hetken ilman alkoholia”

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit