Rosanna Kulju sai kehun, joka meni hänelle pahasti ihon alle – purkaa tuntojaan nyt somessa: ”On jengillä vaan pokkaa”!

Miss Helsinki voittajakaunotar ja nykyisin koko puljun omistaja Rosanna Kulju, 29, kertoo saaneensa Instagramissa uimapukukuvaansa kommentin tuntemattomalta ihmiseltä.

– Ihanaa, kun joku uskaltautuu näyttäytyä uikkareissa, vaikka ei langanlaiha olekaan. Pieni pyöreys on kauniimpaa minusta, kommentti kuului.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

MENI KUPPI NURIN

Monet ihmiset olisivat ilahtuneet moisesta kehusta, mutta epäonnistuneen kauneusoperaation hiljattain läpikäynyt ex-missi suivaantui kommentista toden teolla. Julkkiskaunottaren mielestä toisen ulkonäön kommentointi ei ole oikein.

– Ok. Olipa ystävällinen kommentti. On jengillä vaan pokkaa, Rosanna vastasi takaisin kommentoijalle.

Rosanna avasi tunteitaan lisää sunnuntai-iltana Instagram Stories -osiossa.

– Ai että mä menetän uskoni ihmiskuntaan enemmän ja enemmän joka päivä, Kulju lataa.

– Minä pyöreä vai? Mun kroppa on just hyvä näin ja kenelläkään ei ole oikeutta arvostella kenenkään kroppaa, Rosanna meuhkosi tarinoissaan.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Kuvakaappaus Rosanna Kuljun Instagram-tarinoista.

Rosanna kertoi myös lihoneensa kuluneen vuoden aikana jopa kymmenen kiloa. Nainen kokee olevansa siitä huolimatta tyytyväinen ulkonäköönsä.

– Ai että mua suoraan sanottuna vituttaa ihmiset joilla on itsellään niin huono olla, että on pakko tulla heittämään muille lokaa.

– Kiitos luoja, oon todella sinut itseni kanssa, vaikka olekin nostanut painoa joku 10 kg viime vuodesta. 10 kg, mitä väliä? Ainoa asia joka merkkaa on se miten itse näet itsesi ja sun kropan ja sinut yleisesti. Se, että tykkäät itsestäsi ja siitä tyypistä joka katsoo sua peilistä, Rosanna jatkaa.

Lue myös: Sunnuntaipoikaystäviä harrastava Rosanna Kulju jakoi vuoden takaisen Tinder-muiston: ”Olen mieluummin yksin ikuisesti kuin jonkun tuollaisen kanssa!”

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Kuvakaappaus Rosanna Kuljun Instagram-tarinoista.

JATKOI AVAUTUMISTA VIELÄ MAANANTAIAAMUNA

Rosannaa kiukutti aihe vielä tänä aamunakin, ja kaunotar julkaisi vielä erillisen Instagram-julkaisun asian tiimoilta.

– Haluan taas avata suuni yhdestä asiasta, johon olen niin kyllästynyt, nimittäin ulkonäköön liittyvät negatiiviset kommentit ja muka hyvällä tarkoitetut kommentit, Rosanna ärisee ja kertoo saamastaan edellä mainitusta uimapukukommentista.

– Tämän kommentin oli mahdollisesti tarkoitus olla kehu, mutta miksi se piti kirjoittaa tuolla tavalla, Kulju ihmettelee.

– Toi on sama kuin kommentti ”vitsi oot kyllä kaunis vaikka ootkin ton kokoinen”, Rosanna jatkaa.

Lue myös: Niko Ranta-ahoon yhdistetty missi Rosanna Kulju julkaisi rehellisen bikinikuvan ja kertoo muuttavansa elämäntapojaan: ”Oon päättänyt olla hetken ilman alkoholia”

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Rosanna kertoo omaavansa hyvän itsetunnon ja viihtyvän kehossaan hyvin, mutta muistuttaa että tilanne ei ole välttämättä sama kaikille.

– Negatiivista kommenttia ei koskaan voi naamioida tuolla tavalla. Miksi oi miksi pitää vielä tänä päivänä arvostella naisten kehoa koko ajan? Mikä siinä on? Oli se nainen sitten minkä kokoinen tahansa niin se ansaitsee kehorauhan; pitkä, lyhyt, muodokas, langanlaiha, mitä vaan.

– Mulla on itselläni äärimmäisen hyvä olla tässä kehossa, mun itsetunto on huippu ja RAKASTAN jokaista kurvia, suunsa ”vinoksi” pieleen menneellä operaatiolla saanut kaunotar kuittaa.

Lue myös: Rosanna Kuljulta pääsi itku, kun hänen suunsa meni ”vinoon” pieleen menneen operaation takia: Varoittaa nyt muita! – KUVA

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Kuvakaappaus Rosanna Kuljun Instagram-tarinoista.

ROSANNA ON TYYTYVÄINEN ITSEENSÄ

– Kaikki eivät rakasta omia kurvejaan ja tämän tyyppinen kommentointi ei auta asiaa ollenkaan, Kulju kertoo.

– Tämä platformi, jonka oon rakentanut tänne, tulee aina toimimaan myös kaikkien niiden platformina, ketkä ei uskalla itse sanoa asioista. Mä uskallan, Rosanna julistaa.

– Muistutus tähän maanantaihin voisi olla, että muista, että ihminen muistaa aina, miltä sait sen tuntemaan, Rosanna päättää maanantaisen päivityksensä ja pyytää seuraajiaan lopuksi tekemään jonkun tänään onnelliseksi.

Lue myös: Missikaunotar Rosanna Kulju kertoi Instagramissa uupumuksestaan: ”Ihmisten jatkuva arvostelu ja kyttääminen”

Kuvakaappaus Rosanna Kuljun Instagram-tarinoista.
Kuvakaappaus Rosanna Kuljun Instagram-tarinoista.

Lue myös: VAU: Miss Helsinki -kilpailua pyörittävä Rosanna Kulju poseeraa paljastavissa mustissa nahkarintsikoissa!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit