”Järki hoi, älä jätä” Rita Niemi-Manninen paljastaa miten rakkaustarina Akin kanssa sai alkunsa: ”Olin torpannut jo viesteillä…”

Näin julkkisparin suhde syttyi liekkeihin.

Tosi-tv-tähti ja hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen, 41, kertoi Instagram-seuraajilleen kuinka hän tapasi aviomiehensä Aki Mannisen, 45.

Rita julkaisi tilillään kuuman bikinikuvan, jossa hän poseeraa rantavedessä vaaleanpunaisissa bikineissä ja valkoisessa neuleessa.

Kuvatekstissään Rita muistelee miten hänen ja Akin yhteinen rakkaustarina sai alkunsa. Hän aloittaa tarinan kertomalla, että vanhan bikinikuvan ottohetkellä naisella oli elämässään täysin eri suunnitelmat. Ritalla oli aikomus muuttaa Helsinkiin ystävänsä kanssa, mutta 3 kuukautta myöhemmin Aki astui kuvioihin ja muutti suunnitelmat.

– 3 kuukautta tämän kuvan ottohetkestä tapahtui jotain mitä en osannut ikinä nähdä.
Minä, joka niin itsetietoisena olin päättänyt elää vain itselleni. Mulla oli toinen jalka jo Helsingissä, oli suunnitelmissa, että muutetaan kämppiksiksi ystävän kanssa. Olin päässyt jaloilleni kaikesta menneestä, oli ihana tunne, että päätin itse kaikesta omassa elämässäni ja tuntui hyvältä olla ihan itsekseen, Rita aloittaa päivityksensä.

– Miehet. Pyh. Olin nähnyt, että ei ollut tällä planeetalla sitä oikeaa…3 kk tästä hetkestä tuo kaikki kumottiin, Rita muistelee.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön R I T A 💎 RITAKI OY (@ritaniemiofficial) jakama julkaisu

RITA ANTOI ENSIN PAKIT AKILLE VIESTILLÄ

Rita paljastaa tienneensä Akin jo 15 vuotta, ennen suhteen alkua. Lisäksi hän kertoo antaneensa pakit miehelle ensin viestin välityksellä.

– Törmättiin sattumalta erään porilaisen Akin kanssa. Miehen kanssa, jonka olin torpannut jo viesteillä. Miehen kanssa, jonka olin tiennyt jo 15 vuotta. Hän sai mut tuolla hetkellä kiinnostumaan itsestään ja seuraavana päivänä suostuin ajelulle, Rita paljastaa.

– Sinä kauniina talvisena sunnuntaina se sitten tapahtui. Jalat alta. Järki hoi, älä jätä. Mitä nyt tapahtuu?!?! Mikä tää tyyppi on?!?! Miksi kaikki muu unohtuu kun oon tän kaverin kanssa?!!! Ritaaaa!!!! Get it together!!!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Aki Manninen (@akimanninenofficial) jakama julkaisu

RAKASTUI PORILAISEEN

Lopulta Rita rakastui porilaiseen Akiin, kun hän uskalsi antaa tunteiden viedä.

– RAKASTUIN!!! Päätä pahkaa. Ja perhana porilaiseen! Ei niin pitänyt käydä! Pori oli OUT mun suunnitelmista!! Lopun te tiettekin: Järvikylä, yhteinen polku, yhteinen yritys, Putin, Donna….elämää isolla E:llä, Rita hehkuttaa.

– Tän tarinan opetus on se, että on ihan mielettömän hienoa, kun ei tiedä mitä tuleman pitää!!! Elämä yllättää!! Elämä on täynnä toivoa, elämä antaa silloin kun vähiten odotat mitään, elämä vain tapahtuu, rakkaus yllättää!!

– Eletään hetkessä, ei murehdita mitä on ollut, ei murehdita mitä tuleman pitää. Sydän avoimena eteenpäin, Rita päättää.

MANNISET tulivat julkisuuteen Temptation Island Suomen ensimmäiseltä tuotantokaudelta. Myöhemmin pariskunta on nähty useissa eri tv-ohjelmissa niin yhdessä, kuin erilläänkin.

Rita ja Aki menivät naimisiin vuonna 2015, ja pariskunnan yhteinen Donna-tytär syntyi vuonna 2019.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön R I T A 💎 RITAKI OY (@ritaniemiofficial) jakama julkaisu

SELVIYTYJÄT-KOHU

Aki Manninen joutui hiljattain media- ja somekohun keskelle, kun hän laukoi monien mielestä sovinistisia kommentteja Selviytyjät Suomi – ohjelmassa heimonsa naisista. Manninen on vieraillut puhumassa asiasta muun muassa Susanna Päivärinnan -ohjelmassa, jossa hän avautui muun muassa hänen perheesä saamista uhkauksista.

– Mä otin vaimoa kaulasta kiinni ja pyysin anteeksi, että minä olen perheellemme aiheuttanut sanomisillani sen, että me saadaan perheen sisällä uhkauksia. Minulla ei ole mitään muuta kuin se pieni tyttö ja vaimo, kenenkä takia mä jaksan elää, Manninen kertoi ääni väristen Päivärinnalle.

Lue myös: Sensuroimaton Päivärinta: Kohun keskelle joutunut Aki Manninen murtuu itkuun: ”Mulla ei ole mitään muuta kuin se pieni tyttö ja vaimo, kenenkä takia mä jaksan elää”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Aki Manninen (@akimanninenofficial) jakama julkaisu

AKI YLLÄTTYI FEMINISMIKULTTUURISTA

Aki Manninen latasi äskettäin suorat sanat feministeistä Aki Linnanahteen Talk Showssa. Hän sanoo olevansa yllättynyt miten feminismikulttuuri toimii, Akin mukaan feministit yrittävät saada ääntään kuuluviin väärällä tavalla.

– Se oli heidän puolelta miesvihaa minua kohtaan. Minkä takia löytää vihaa miehiä kohtaan? Mikä on ajanut heidät siihen tilanteeseen, että pitää hakea miesten sanomisista negatiivisuutta tai sitä, että mies olisi naisvihaaja.

– Jos jos jokainen pysyisi lestissään. Jos minä olen valkoinen, lihaa syövä heteromies, niin muakin tarvii ymmärtää. Minäkin ymmärrän feministejä, Manninen sanoo Linnanahteelle.

Lue myös: Joukkolynkkaus käynnissä! Aki Mannisen henkeä uhataan ja perhettä solvataan – tv-viihteen takia!

Katso koko Aki Linnanahde Talk Show jakso alta:

Lue myös: Valavuori Live: Aki Manninen antaa kovaa kritiikkiä juontaja Alma Hätöselle: ”Ei työskentelisi enää mun firmassa”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit