Valavuori Live: Aki Manninen antaa kovaa kritiikkiä juontaja Alma Hätöselle: ”Ei työskentelisi enää mun firmassa”

Kohun keskelle joutunut hyvinvointivalmentaja Aki Manninen vieraili Aleksi Valavuoren Valavuori Live -lähetyksessä eilen torstaina.

Manninen oli lähtenyt mediamylläkän keskellä mökkimaisemiin selvittämään ajatuksiaan. Aki kertoi lähetyksessä muun muassa pyytäneensä anteeksi kaikkea tapahtunutta vaimoltaan Rita Niemi-Manniselta.

Valavuori luki myös ääneen Akin saamia törkyviestejä ja uhkauksia.

– Vaimo murtui kun kerroin, että nyt tulee sellaista tekstiä, että täytyy valjastaa Putin-koira yöksi oven eteen. Mutta meidän piti ottaa asiaan vakavasti kantaa ja viedä asiaa eteenpäin. Olenkin soittanut siitä jo tietyille henkilöille, jotka voivat meitä auttaa, Manninen selostaa.

Myöhemmin Manninen paljasti lähetyksessä, että hän soitti lakimies Kari Uodille, joka oli kehottanut Akia rikosilmoituksen tekemiseen.

Manninen antoi myös kovaa palautetta Selviytyjät Extran juontajalle Alma Hätöselle, joka käänsi miehen takkinsa. Aki latasi suorat sanat kertomalla, että Hätönen ei enää työskentelisi hänen fimassaan tapauksen jälkeen rikkoessaan ”niin hienon etiikan rajan”.

Mannisen mukaan Alma kehui Selviytyjät Extra -haastattelua sitä tehdessä. Akin puheista nousi kuitenkin tv-lähetyksen jälkeen valtaisa kohu, ja hänet leimattiin sovinistiksi. Myöhemmin myös Alma haukkui Akin naisvihamieliseksi sosiaalisessa mediassa.

Aiheesta on uutisoitu laajasti, ja esimerkiksi Iltasanomien toimittaja Iida Tani kirjoitti aiheesta kommentin otsikolla: ”Aki Manninen antoi sovinismille kasvot ja osoitti, että tasa-arvo on monelle valkoiselle heteromiehelle edelleen vieras käsite”.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit