Sensuroimaton Päivärinta: Kohun keskelle joutunut Aki Manninen murtuu itkuun: ”Mulla ei ole mitään muuta kuin se pieni tyttö ja vaimo, kenenkä takia mä jaksan elää”

Hyvinvointivalmentaja Aki Manninen aiheutti kohun Selviytyjät Suomi Extra -ohjelmassa, ja miehen puheet tulkittiin monien taholta sovinistisiksi. Manninen joutui rajun mediakohun keskelle, ja monet julkkisnaiset ovat tuominneet Akin kommentit naisvihamieliseksi.

Nyt Manninen vieraili IL-TV:n erikoistoimittaja Susanna Päivärinnan juontamassa Sensuroimaton Päivärinta -keskusteluohjelmassa.

Manninen kertoo haastattelussa muun muassa värittävänsä tv-persoonaansa mutta korostaa, ettei hän ole koskaan heittänyt omassa elämässään naisista sovinistisia kommentteja. Manninen kokee ettei hänellä ole anteeksipyydettävää sanomisistaan, mutta tuomitsee samaan aikaan naisvihan. Aki kertoo myös, ettei hän polvistu kenenkään paitsi perheensä ja taivaanisän edessä.

Manninen murtuu haastattelussa itkuun, kun hän puhuu perheensä saamista uhkauksista. Perhe on joutunut kärsimään Akin sanomisien takia. Mies kertoo, että hänelle alkoi tulemaan törkyviestejä ja uhkauksia Instagramissa, heti kun kyseinen Selviytyjät Suomi -jakso tuli Ruutu+:n tilaajille katsottavaksi.

– Totta kai sattuu. Sattuu vieläkin. Mä otin vaimoa kaulasta kiinni ja pyysin anteeksi, että minä olen perheellemme aiheuttanut sanomisillani sen, että me saadaan perheen sisällä uhkauksia. Minulla ei ole mitään muuta kuin se pieni tyttö ja vaimo, kenenkä takia mä jaksan elää, Manninen kertoo ääni väristen.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aki Manninen (@akimanninenofficial)

Aki kertoo myös, että päiväkodissa oli jouduttu pitämään asian takia kriisipalvelu, jossa pohdittiin miten Donna tyttärelle saadaan taattua parempi turvallisuus.

– Siinä kohtaa menee minun rajojeni yli. Siinä kohtaa mä olen ihan polvillani. Kuinka paljon sitä taakkaa pitää laittaa että tämän alle murtuu, Aki suree.

Mannisen mielestä koko ”olematon asia” on saanut aivan liian suuret mittakaavat. Hänen mielestään yhteiskunnassa on paljon vakavempiakin ja isompia ongelmia, kun hänen tosi-tv-ohjelman humoristiset heitot. Manninen mainitsee tärkeämmäksi muun muassa syöpäosastot ja konkurssiin menevät yritykset.

– Mua hävettää tulla tänne ohjelmaan kertomaan tästä, että minua uhkaillaan somessa, Manninen toteaa Susannalle.

Susanna Päivärinta kysyy mitä Aki on oppinut kaikesta.

– Julkisuuden hinta Suomessa on äärimmäisen kova, Manninen toteaa.

– Hyvät nuoret ihmiset kun menette julkisuuteen, jos pääsette sinne jollain tavalla, älkää olko siellä julkisuuden takia pelkästään, koska julkisuuden hinta on liian kova. Tehkää joku ura siellä, luokaa bisnes. Käyttäkää se julkisuus hyödyksi. Julkisuus on äärimmäisen hyvä renki, mutta äärettömän huono isäntä, Manninen kertoo.

Susanna kysyy aikooko Aki vielä osallistua tosi-tv-ohjelmiin.

– Nyt mulla on pari isoa ja makeeta ohjelmaa tulossa, ja kyllä mä väriä lähden tuomaan tosi-tv-ohjelmiin, se on mun työ osittain ja osa meidän brandin luomista. En minä tämmösestä pelästy, ei tää ojaa kaada. Toivon vain ymmärrystä kaikilta ihmisiltä ja yritetään elää sovussa. Väriä tullaan julkisuudessa näkemään niin kauan kun mä siellä oon.

Rita ja Aki Manninen nousivat julkisuuteen Temptation Island Suomen ensimmäiseltä tuotantokaudelta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aki Manninen (@akimanninenofficial)

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit