Joukkolynkkaus käynnissä! Aki Mannisen henkeä uhataan ja perhettä solvataan – tv-viihteen takia!

Selviytyjissä kohauttanut Aki Manninen joutui naisvihan uhriksi.

Suosikkireality Selviytyjistä alulle lähtenyt kohu on saavuttanut vakavat mittasuhteet, jossa naisvihaajaksi leimatun Aki Mannisen inboxiin sataa tappouhkauksia ja perhettä solvataan erilaisilla törkyviesteillä.

Kohu alkoi Mannisen kommenteista hänen pudottuaan Selviytyjät-leikistä ulos naislauman kieroilun vuoksi, joka tietysti kuuluu pelin henkeen.

– Onko sitten niin, etten ole antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille. Tietenkään minun ei tarvitse antaa, koska minulla on kaunis vaimo kotona. En näe muita naisia sillä tavalla kuin muut miehet. Naiset kun ovat leirissä, ei siitä tule koskaan hyvää soppaa. Pitää olla joukko miehiä! Aki muun muassa totesi ohjelmassa.

Useat Selviytyjien naiskilpailijoista ovat nyt tuominneet Akin puheet.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Aki Manninen (@akimanninenofficial) jakama julkaisu

SARA VANNINEN: ”NAISVIHA NÄKYVÄKSI”

Esimerkiksi somevaikuttaja/bloggaaja Sara Vanninen kertoi omalla yli 55 tuhannen seuraajan Instagram-tilillään seuraavaa:

– Minun mielestäni on helvetin vaarallista se, että näitä (kommentteja) ei tuomita esimerkiksi tuotannon puolelta millään tavalla. Koska se olisi nyt ihan äärimmäisen tärkeää, tuoda selkeästi esiin ja ilmi se, että tällainen puhe ei vain kuulu tähän päivään enää, Vanninen selittää.

Lisäksi Vanninen julisti Instagram-tilillään, että naisviha pitää saada näkyväksi.

– Naisviha näkyväksi. On hyvä, että naisviha tuodaan esiin, mutta samaan aikaan ihan valtavan tärkeää, että se tuomitaan järeästi. Naisena tää on uuvuttavaa olla puolustamassa omaa asemaansa ihan jatkuvasti. Kaipaisin väliintuloja valtarakenteiden huipulta. Miehet, avatkaa suunne! Oon kuullu usean kommentin, että ”tää aihe ei liity muhun”. Mut kyllä liittyy. Tää aihe liittyy nyt ihan kaikkiin.

– Ihminen voi olla sovinisti ja samaan aikaan mukava ja ihana ja hyvä ystävä/isä tms. Mun ei myöskään tarvitse tuntea ihmistä, jotta voin tulkita hänet sovinistiksi. Se näkyy puheissa ja asenteissa. Hyvät uutiset: sovinismista on mahdollista päästä eroon. Kuuntele, keskustele ja kouluta itseäsi, Sara Vanninen kirjoittaa Instagram tilillään.

ALMAKIN LISÄSI BENSAA LIEKKEIHIN

Selviytyjät Extra -juontaja Alma Hätönen liittyy myös valtaisaan kohuun. Alma haastatteli Mannista Kimmo Vehviläisen kanssa Selviytyjät Extra -ohjelmassa. Aki kertoi Alman kehuneen haastattelua ohjelman nauhoitusvaiheessa, mutta nyt juontajakaunotar haukkui Akin somessa naisvihamieliseksi.

– Itse tein tuossa totaalisen yllättävässä (ja täysin absurdissa) hetkessä päätöksen olla provosoitumatta ihan siksi, että halusin kansan näkevän, että tällainen puhe on edelleen voimissaan. Mikäli olisin ongelmoittanut tilanteen, olisi ollut mahdollista, että keskustelua aiheesta ei olisi päässyt syntymään. Ymmärrän hyvin, että moni odotti minun puuttuvan asiaan ja se olisi varmasti ollut fiksua. En missään nimessä hyväksy jaksossa nähtyjä puheita tai kiusaamista, Alma kirjoittaa tuoreessa Instagram-päivityksessä.

– Osa kommentoijista on ollut sitä mieltä, että nimenomaan minulla naisena oli vastuu puuttua tilanteeseen. Tuntuu kuitenkin ironiselta, että tilanteessa, jossa samassa huoneessa on kaksi miestä, joista toinen puhuu naisvihamielisiä asioita niin vastuu tilanteeseen puuttumisesta olisi huoneen ainoalla naisella. Naisella, joka joutuu töissään kuuntelemaan misogynistä puhetta. Jälleen ollaan siinä tilanteessa, että nainen pistetään vastuuseen miehen teosta. Ei. Ainoastaan tekijä on vastuussa käytöksestään. Nainen ei ole vastuussa siitä, että mies puhuu tai tekee naisvihamielisiä tekoja, Hätönen jatkaa.

Tilanne on muuttunut hulluksi, ja naisvihaajaksi leivottu Aki saa nyt kirjaimellisesti naisvihaa päällensä suurin määrin. Mannisen perheestä on tullut kiusattu ja koko perheen henkeä on uhattu.

HERBALISTIÄ EI KIINNOSTANUT NUMERON ANTAMINEN

Soppaan liittyy myös tubettaja Herbalisti. Aki tyrmistyi Selviytyjät-pudotuksestaan, kun muut heimolaiset BB-Kristian Heiskaria ja Archie Cruzia lukuunottamatta äänestivät hänet ulos kilpailusta Herbalistin, eli Juuso Karikuusen sijasta.

Aki käyttäytyi joidenkin mielestä ohjelmassa epäasiallisesti Juusoa kohtaan, ja Manninen olisikin halunnut Karikuusen puhelinnumeron asian sopimiseksi, mutta tubettaja ei tähän ollut suostunut. Välikätenä asiassa toimi Heiskari. Voit lukea keskustelun alta.

Instagram: @herbalisti

VIHATKAA MINUA – ÄLKÄÄ PERHETTÄNI!

Silmittömän someraivon kohteeksi joutunut Aki pyytää Instagram-tilillään, että hänen perheensä jätettäisiin rauhaan. Aki myös kirjoitti pitkän listan saamistaan uhkauksista ja solvauksista, ja suree samalla millaiset väärät mittasuhteet asia on saanut.

– Mitä täällä tuhannet ihmiset ovat saaneet aikaan, minua ja perhettäni kohtaan. Tuhansia viha-kommentteja! Vihatkaa minua, älkää perhettäni, pyydän, Aki kirjoitti hetki sitten Instagramissa.

Mies luetteli päivityksessään saamiaan vihaviestejä, joihin lukeutui muun muassa tappouhkaukset ja lukuisia muita järkyttäviä solvauksia sekä törkyviestejä.

– Mietitään mitä some saa aikaan tänään. Kestän tämän itse kyllä, mutta perheeni ei ansaitse tätä. En edelleenkään vihaa ketään, olen surullinen kuinka asiat saavat väärät mitta suhteet tänä päivänä, Manninen kirjoittaa.

Manninen pyysi anteeksi kaikilta mahdollisesti mielensä pahoittaneilta ihmisiltä. Mies alleviivaa, ettei hän halua satuttaa ketään.

– Jos olen jotain satuttanut, sitä pyydän anteeksi. Tarkoitus ei ole koskaan ollut satuttaa ketään. On vain mielipiteitä ja mielipiteitä saa olla. En edes halua satuttaa ketään.

– Ne jotka tuntevat minut, tietävät että olen sarkastinen ja pistäväkielinenkin. Olen kuitenkin kertonut vain oman mielipiteeni, Aki kertoo Instagram Stories -palvelussa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Aki Manninen (@akimanninenofficial) jakama julkaisu

RITA JATKAA MIEHENSÄ PUOLUSTAMISTA

Myös Rita julkaisi jälleen hetki sitten päivityksen asian tiimoilta.

– Kun oma perheenjäsen uhataan tappaa ja vaikka mitä muuta ja meidän koko perhettä haukutaan ja aletaan uhkaamaan lasta myöden niin tunne on aika hirvittävä, tuntuu ettei saa happea.

– Hyvää yötä teille, Rita kirjoittaa ja kertoo että asiasta voi lukea enemmän Akin tililtä.

Lue myös: Rita Manninen riensi puolustamaan miestään somessa! ”Akista on leivottu sovinisti naistenvihaaja”!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön R I T A 💎 RITAKI OY (@ritaniemiofficial) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Aki Manninen (@akimanninenofficial) jakama julkaisu

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit