Piritta Hagman muistelee tätä vuotta – teki rohkean valinnan ”minun oli nyt uskallettava luottaa”

Piritta Hagman on jakanut rehellisesti ilojaan ja surujaan somessa. Naisen elämän vaikeudet ovat olleet hyvänä vertaistukena kaikille ja Pirittan matkaa on ihana seurata kipeistä tilanteista aina suuriin voittoihin. Piritta toi esille yhden elämää mullistavan tarinan kuluneelta vuodelta.

”Aloin jo muistelemaan tätä vuotta. Ja mikä vuosi tämä on ollutkaan… Elämääni on tullut niin paljon lisää. Ensimmäisenä, heti alkuvuodesta tämä herra, mun pilkullinen Tanelini”, kertoo Piritta Instagramissa.

Piritta kertoo ensitapaamisesta:

”Tapasin Tanelin ensimmäisen kerran, kun sen kutsumanimi oli vielä Tauski ja sillä oli todella vakava ähkykohtaus. Eläinlääkäri oli siinä vaiheessa iltaa jo lääkinnyt sen kipua ja päädyin kävelyttämäni sitä keskellä yötä ympäri maneesia, kunnes se aamuyöllä vihdoin joi, ja söikin vähän heinää. Siinä kävellessä se oli myös vienyt sydämeni.”

Ensitapaaminen eteni rohkeaan päätökseen, josta Piritta kertoo lisää:

”Muutama kuukausi sen jälkeen, yllättäen, ilman järjen hiventäkään, ostin sen itselleni tilanteessa, jossa sillä oli kaiken muun lisäksi pieni jännerepeämä oikeassa jalassa ja en ollut vielä ikinä edes ratsastanut sillä. Luonnollisesti minua pelotti ihan järjettömästi miten ihmeessä selviäisin ilman kunnollista kokemusta (aloitin ratsastamaan vasta tämän vuoden alussa) hevosista ja paranisiko T edes vammoistaan.

Mutta T tarvitsi pikaisesti uuden omistajan ja minä tiesin, etten pystyisi antamaan itselleni anteeksi jos se menisi jollekin, joka ei rakastaisi sitä yhtä paljon kuin minä tai sitä ei hoidettaisi parhaalla mahdollisella tavalla. Ja en halunnut, että se joutuisi myöskään kulkemaan omistajalta toiselle. Muistan istuneeni autossa kyynelien valuessa pitkin poskiani, ajatellen, että koska jostain syystä tämä hevonen oli kohtalonomaisesti tullut elämääni, minun oli nyt uskallettava luottaa, että siihen oli syynsä. Luotettava, että asiat kyllä järjestyisivät.”

Ilman NmkCoaching rohkaisua en olisi silti ikinä uskaltanut, joten tässä sitä nyt ollaan! Kiitollisena tästä vuodesta, mutta edelleen suuren seikkailun keskellä.

Tauron, opettajani. Olet niin rakas. Kiitos, että olet”

Pirittan elämää seurataan taas Iholla-sarjassa. Piritta mainosti uutta kautta Instassaan:

”UUSI elämäniloa, seikkailuja ja herkkiä tunteita täynnä oleva Iholla kausi (lucky number 7) alkaa 12.1.2023! Tällä kertaa jaksot näkyvät heti myös Discovery+ lisäksi TV5.”

Lue myös: Iholla-sarja jatkuu taas: Sara Sieppi hehkuttaa poikaystäväänsä, Piritta Hagman itkee eroaan… – Katso uusi traileri

Piritta Hagman riisui kameralle! Tällaisia alusvaatteita kaunotar käyttää! – Kuvat

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit