Pääministeri Sanna Marinin muotokuva julkistettiin – Aleksi Valavuorelta heti viiltävä kuitti!

Pääministeri Sanna Marinin (sd) muotokuva paljastettiin tänään maanantaina (21.11) Tampereen Raatihuoneella.

Marinin muotokuva asetettiin kunniapaikalle Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajien joukkoon. Sanna toimi puheenjohtaja kaupunginvaltuustossa vuosina 2013–2017.

Pääministeri julkaisi oman muotokuvansa myös Instagram-tilillään.

– Tänään oli minulle merkityksellinen päivä, kun Tampereen Raatihuoneella paljastettiin kaupunginvaltuuston puheenjohtajan muotokuvani. Toimin valtuuston puheenjohtajana vuosina 2013-2017. Kaupunki on maalauttanut muotokuvat kaikista puheenjohtajistaan. Tämä on ensimmäinen valokuva kaupungin kokoelmassa, Marin kirjoitti.

Päivityksessään Sanna kiitteli myös teoksen tehnyttä taiteilijaa Meeri Koutaniemeä ”kauniista ja taiteellisesta muotokuvasta”.

– Se on saanut inspiraationsa Tampereen vaakunan kultaisesta ja punaisesta värityksestä ja mielestäni siitä välittyy myös kaupungin tulevaisuuteen katsova ote. Meeri Koutaniemi on palkittu valokuvaaja ja tunnettu erityisesti ihmisoikeuksia, vähemmistöjä ja voimaantumista käsittelevistä kuvareportaaseista ja henkilökuvista. Minulle oli alusta pitäen selvää, että haluan juuri Meerin toteuttavan muotokuvan. Hänellä on myös suhde Tampereeseen, sillä hän on opiskellut kuvajournalismia Tampereen yliopistossa, Marin jatkoi.

Mediapersoona Aleksi Valavuori heitti välittömästi viiltävän kommentin Marinin Instagram-julkaisun kommenttiosiossa.

– Tämä kuvahomma pääministerillä toimii kyllä tosi kivasti. Kivoja kuvia tulee melkein joka päivä! Valavuori latasi viitanen Marinin Instagram-kuviin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sanna Marin (@sannamarin) jakama julkaisu

Pääministeri Sanna Marin vieraili Joonas Nordman Show’ssa tiukoissa nahkapöksyissä ja vitsaili viime kesän bilevideokohusta: ”Harkitsin, että olisinko tanssinut…”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit