spot_img

Apu: Pääministeri Sanna Marin nukkuu yönsä hyvin: ”Vaikeinakin aikoina saan yleensä aina unta”

Pääministeri Sanna Marin kertoo tuoreessa Apu-lehden jutussa nukkuneensa yönsä hyvin koko pääministerikautensa ajan.

– Vaikeinakin aikoina saan yleensä unta, Marin kertoo ja jatkaa sanomalla, että viime kesälomalla hän nukkui yllättäen huonommin kuin normaalisti.

Marin kertoo haastattelussa myös perhe-elämästään. Sanna ja hänen aviomiehensä Markus olivat 18-vuotiaita, kun heidän polku kohtasi ensimmäistä kertaa tamperelaisessa  Emma-nimisessä ravintolassa. Myös pariskunnan yhteisen tyttären nimi on Emma.

Sanna kertoo jutussa Markuksen pyörittävän perhearkea, sillä kiireinen pääministeri ei voi koskaan tietää milloin työt kutsuvat.

- ILMOITUS -

– Markus joutuu huolehtimaan kotona paljon arjen pyörityksestä ja lapsen viemisistä, koska en koskaan tiedä, milloin joudun töihin, Marin toteaa.

Marin kuvailee itseään pääministeriksi, joka elää 36-vuotiaan naisen tavallista elämää.

– En mene edellisten pääministerien muottiin, ja sitä on joidenkin vaikea hyväksyä, Sanna Marin sanoo Apu-lehdessä.

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
11 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Ei jatkoon
Ei jatkoon
15 päivää sitten

Normaali ihminen ei pysty nukkumaan jos on huolia ja murheita..Narsistit kylläkin.

Marketta
Marketta
Vastaa  Ei jatkoon
15 päivää sitten

Se,että nukkuu hyvin vaikka on huolia,kertoo,että ihmisellä on hyvä stressin sietokyky. Tällainen ihminen osaa toimia myös kriisitilanteissa. Ei jäädy. Onneksi päämisterimme ei ole mikään hermoheikko naikkonen, vaan rautainen nainen.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Marketta
15 päivää sitten

Pakoilee taitavasti vastuutaan. Aina on jonkun muu syy, kun jotain negatiivista tapahtuu. Lukee selkokielellä muiden kirjoittamia juttuja. Tunnekylmä ihminen.

Tähdenlento
Tähdenlento
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
15 päivää sitten

Asia on niin päin, että Sanna Marinia somessa haukkuvat syyttävät kaikesta pääministeriä vain päästäkseen arvostelemaan. Lööppilehdet ien sivuilta kytätään kaikkea mahdolliset negatiivista. Suomalainen on onnellisin kansa päästessään irvailemaan ja valittamaan kaikesta. Ikääntyvät eukot kateellisia levittävät ikäviä juoruja, koska nyt ei ole poliitikko setämies heidän puolestaan ajattelemassa. Ihan tavallista on johtavilla pääministerillä maailmalla ja Suomessa lukea paperista tai käyttää tukena muisti kohtia puheessaan. Tietysti Trump tyyliinkin voi vetää ja päästellä sammakoista, suustaan kuten some häiriköt.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Tähdenlento
14 päivää sitten

En ole ikääntyvä eukko, tai tottakai joka vuosi jokainen meistä vanhenee. En ole setä tai täti pääministerin puolella. Haluan osaavan henkilön pääministeriksi ja muiksikin ministereiksi. Sukupuolella ei ole väliä. Pääministerin ja hallituksen koronahoitoa ylistetään, he lukevat THL.n ja STM.n sekavia ohjeita papereista. Siinä on ollut se hoito. Vain kaksi punaista lakiasioiden osaajaa ei ole nähnyt moitittavaa pm.n toimissa. Jopa oikeuskansleri totesi pm.n toimineen vastuuttomasti altistuneena bilettäessään ja jättäessään tärkeän puhelimen kotiin. En ole kateellinen, en ole koskaan halunnut poliitikoksi tai ministeriksi. Enkä olisi koskaan päässytkään, kun olen rehellinen ja puhun asiat suoraan. Oliko sinusta oikein valehdella kansalle, ettei maskeista ole hyötyä, ovat jopa vaarallisia? Ministerit valehtelivat, kun maskeja ei ollut. Itse olin niitä hankkinut ja hyvin sain tilattua. Olen käyttänyt työssä ja asioidessa maskeja, kolme rokotetta ja terveenä olen ollut. En ole ajojahdissa pääministeriä kohtaan. Samalla tavalla kirjoittaisin vaikka siinä paikalla olisi kuka tahansa, mies tai nainen. Vasemmalta tai oikealta. Kritisoin osaamisen puutetta ja ohjeiden noudattamatta jättämistä. Pääministerin pitää toimia esikuvana kansalle. Silloin rokottamattomat, maskittomat ja altistuneet ja koronaan sairastuneet ymmärtäisivät pysyä kotona. Olen tehnyt hullun lailla ylitöitä korona-aikana. Nyt saan pitää lomaa tämän viikon, pakko pitää, koska koronan vuoksi lomiani on siirretty. Hihkuin ilosta, kun saimme kauniin ja nuoren naisen pääministeriksi. Valitettavasti olen pettynyt. Kaunis ulkokuori ei takaa riittävää osaamista. Vuosien kuluttua pääministeristämmekin voisi kehittyä oiva ja osaava poliitikko, jos oppii kuuntelemaan muitakin ja tekemään yhteistyötä hyvässä hengessä. Tällä tyylillä karkoittaa äänestäjiä ja menettää luottamustaan. Sama ohje koskee montaa muuta nuorta poliitikkoa eri puolueissa.

Pysytään tosiasioissa
Pysytään tosiasioissa
Vastaa  Ihmettelevä Eeva
13 päivää sitten

Aloitkin puhumaan perussuomalaisista, ah juuri näin he tekevätkin.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Pysytään tosiasioissa
12 päivää sitten

Missä kohtaa puhuin perussuomalaisista? He nyt ovat vihon viimeisiä, joita kehuisin. Minä haluan osaavan ja vastuuntuntoisen pääministerin sekä hallituksen. Puolueetkin voisivat olla samoja, kunhan on osaavia henkilöitä. Olen poliittisesti nyt sitoutumaton, kun SDP.n jäsenkirjan palautin ja irtisanoin jäsenyyteni. Luepa edellinen tekstini uudelleen. Kritisoisin samalla tavalla pääministerin ja hallituksen toimintaa vaikka he olisivat mistä puolueesta tahansa, jos toiminta olisi noin sekavaa ja surkeaa. Perussuomalaisia ei hallitukseen pidä päästää kuten ei vihreitäkään. Joten millä perusteella leimaat minut persuksi? Minä vaan ajattelen omilla aivoillani. Li Anderssonia arvostan kovasti, hän osaa hommansa vaikka vasemmistoliiton idelogia ei kiinnosta.

Juu
Juu
Vastaa  Marketta
12 päivää sitten

Kriisitilanteissa olis Marinin pitänyt hoitaa asiat, eikä pakoilla poliittisten päättäjien taakse. Nukkuuhan sitä hyvin, kun ei ole mitään vastuuta.

Riitta
Riitta
16 päivää sitten

Mikä on tavallisen pääministerin muotti? Sen haluaisin tietää.

sonni
sonni
Vastaa  Riitta
16 päivää sitten

jep , ei ole todellakaan tavallisen pääministerin muotti tää tyyli , bile-sanna aloittanut
vaalikampanjan jo gekkosenkin sivuilla , näillä mennään….onkohan musa ilmpon
visio ?

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Riitta
15 päivää sitten

Sellainen henkilö, joka on luotettava ja osaava. Hoitaa asiat kansalaisten eduksi. Käyttäytyy asiallisesti, sivistyneesti ja esimerkillisesti. On diplomaatti, ei turhaan auo päätään, jos ei ole osaamista. On 24/7 oikeasti tavoitettavissa eikä jätä tärkeää puhelinta kotiin edes biletysreissulla. Kohtelee kansaa yhdenvertaisesti, ei nosta mitään ryhmää ylitse muiden. Kuuntelee oikeasti viisaampiensa neuvoja, ei pelkästään herkällä korvalla. Siinä on tavallisen pääministerin muotti. Tähän muottiin pääministeri Marin ei halua asettua. Hän haluaa uudistaa pääministeri organisaation. Kansalaiset eivät välttämättä tykkää. Gallupit tehdään aina tietyille ryhmille niin saadaan aina oikeanlainen tulos. Minun lisäkseni useita muita on palauttanut SDP.n jäsenkirjan. Osa meistä 30-40 vuotiaita, osa niitä boomereita. Kiitos Sanna. Nauti sinä kaviaariasi niin me nautimme suosiosi laskusta.

Viikon suosituimmat

Uusimmat

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: