Oho! Päivi Räsäsen erikoinen vaalimainos jättää lähes sanattomaksi – Kuva!

Päivi Räsänen säkenöivänä. Kirjaimellisesti!

Kristillisdemokraattien pitkäaikaisen veteraaanipoliitikon Päivi Räsäsen mediaprofiilia pidetään tavallisesti varsin konservatiivisena ja hartaana, ja hänen näkemyksensä moraalikysymyksistä ovat jakaneet kansaa jo vuosia.

Pari vuotta sitten kohistiin siitä, kun Räsänen paljastui Masked Singer-laulajaksi, ja ohjelmassa vaikuttanut Christoffer Strandberg kritisoi Räsänen mielipiteitä kovin sanoin.

Avioliittojutut, LGBT-kysymykset, abortit ja vastaavat ovat tavallisia puheenaiheita Räsäselle, joten voitaisiin sanoa, että hänen julkisuuskuvansa on vakava ja asiapitoinen. Kuka saa Raamatun mukaan naida kenet ja ken ei, sitä emme tässä jutussa käsittele!

Sen sijaan paneudumme Päivin aivan uuteen hiuksianostattavaan ja häikäisevään vaalimainoslookiin. Räsäsen somen mukaan lookin on suunnitellut Räsäsen 8-vuotias tyttären poika. Vaikea sanoa, miten tuttua 8-vuotiaalle on 1980-lukulainen B-luokan scifi-pahisestetiikka, mutta tämä Päiviä etäisesti muistuttava hahmo voisi olla suoraan hypännyt silmillemme allekirjoittaneen isoveljen ylä-asteella lukemista novelleista. Kuka siis vielä voi väittää, etteivät nykylapset lue!

Mainoksen ohje on selkeä ja iskevä: ”äänestä minua”. Mieleen hurjasta kuvasta tulee myös japanilaiset animehahmot. Ilmeisesti lähestyvät eduskuntavaalit ovat saaneet Räsäsen menemään super saiyan-moodiin.


Gekkonen antaa odottamattomasta suunnasta nousseesta itseironiasta Päiville 10 pistettä ja tyttären pojalle papukaijamerkin.

Lue myös: Isossa Omenassa kuollut nainen oli Päivi Räsäsen tuttu: ”Hän on usein toivottanut siunausta elämääni”

Oliko Päivi Räsänen menossa Linnan juhliin vai häihin? Somekansakin huokaa: ”Niin upea Kristuksen morsian” – Katso kuva valkoisesta juhlamekosta!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit